Jump to content
Българският форум за музиканти

Beautiful_World

newbies
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Beautiful_World

 • Rank
  Ослушващ се

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beautiful_World

  Необходими документи за работа ?

  Може би наистина е малко късно, сега като се замислих си прав. По принцип имам и други варианти за работа, музиката винаги съм я обичал, но май по-добре ще е да ми бъде хоби. Благодаря ти за ценния коментар.
 2. Beautiful_World

  Необходими документи за работа ?

  Много благодаря
 3. Здравейте, свързах се с учителка по цигулка и скоро ще започна да посещавам уроци. Много бих се радвал да напредна и да стана добър в свиренето, мечтая си някой ден да работя като музикант. На 21 години съм, исках да ви попитам, какви документи ще са ми нужни, за да мога да работя като музикант ? Ако нямам сертификат, ще мога ли да си намеря работа ? Видях, че има школи в София, където предлагат обучение по някои инструменти и след това, може да се вземе сертификат, но за цигулка не съм сигурен дали предлагат.
 4. Beautiful_World

  Цигулка - начално ниво ?

  ^ Много ти благодаря за полезната информация по принцип като ходя на уроци по пиано, уча и солфеж докато трае урока, а за солфежа знам, че развива музикалния слух. Иначе аз и преди да започна да посещавам уроци по пиано, можех да разбера кой пее фалшиво и кой вярно . Ще потърся скоро учител в моя град, който дава уроци по цигулка.
 5. Beautiful_World

  Какъв глас имате? Beta

  Моят е бас, не мога да пея високи тоналности. Преди да започна да се занимавам с инструменти, се занимавах с пеене.
 6. Beautiful_World

  Любими певци

  Любимата ми певица се казва Kerli. Има и други изпълнители, които слушам, но Керли ми е любима ❤️
 7. Здравейте, понякога съм се замислял за цигулката, иска ми се да може да се науча да свиря някои неща на нея. Ходя на уроци по пиано и започнах да напредвам. На 21 години съм, въпросът ми е, ще мога ли да се науча да свиря някои неща на цигулка ? Късно ли е да започна да се занимавам с този инструмент ? Нямам намерения да ставам професионалист, просто ми се иска да мога да свиря на още един инструмент освен пианото.
 8. Beautiful_World

  Уроци Саксофон Русе

  Може би е късно да отговоря, но все пак исках да ви кажа да потърсите в училището по изкуства в Русе и аз съм от този град. Успех
 9. Благодаря ви, ще потърся дали в моя град има уроци.
 10. Здравейте, наскоро си купих блок флейта и имам желание да се науча да свиря както на нея, така и на другият вид флейта. Разказвали са ми, че съм имал прадядо, който е можел да свири на инструмент и предполагам, че сам се е научил. Възможно ли е сам да се науча да свиря на флейта ? На 20 години съм.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.