Jump to content
Българският форум за музиканти

paskoff

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано, ама не аз....

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

paskoff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Е, развитието по темата е може би в най-логичната посока. Взехме Kawai CN17- бяло! Малкия е във В Ъ З Т О Р Г! Значи, първо е изключително красиво като изработка и дизайн, но е и много приятно и удобно за свирене (по думи на "професионалиста" в къщи). Имаме го от два дена и просто не слиза от него. Дори и в момента се е нахвърлил върху него и свири ли свири! Щастлив съм, както може да бъде щастлив само един баща, виждайки детето си щастливо! Бъдете живи и здрави и ви благодаря безкрайно за помощта при избора на този красив инструмент.
  2. Безкрайно благодаря на всички включили се до момента. Радвам се, че одобрявате скромната ми селекция, макар че тайничко се надявах и на някое предложение извън вече посочените! Както и да е, може пък с тези граници на средствата това наистина да са най-удачните варианти. Като че ли засега везните се накланят в полза на Kawai. Ще се поослушам още малко и ще трябва да се взема окончателно решение, че малкия звяр вкъщи вече няма търпение
  3. Kawai CN 17 -това е линка. В момента е около 1700 лв. Вашият линк който сте дали към Камертон е за СА17, за който действително няма обявена цена, може би е стар модел и е out of stock? Но както и да е, принципно Ви благодаря за мнението, иначе се оглеждам да го закупя от България, от физически магазин. Фен съм на е-тъговията и пазаря редовно от много сайтове, но такава покупка ми се ще да е от реален магазин. Вече, ако офертата е мноооого добра.... п.п. от Бургас съм.
  4. Благодаря Ви за мнението! Радвам се, че насоката ми е вярна, тъй като както казах съм абсолютен лаик и не знаех, дали съм на прав път!
  5. Здравейте на всички! Както виждате нов съм тук и изчетох общо взето повечето теми, които засягат избора на дигитално пиано. Но бих искал да попитам за конкретни модели, между които се чудя и ако може малко напътствия! Та, постановката е следната: младеж на 12 години (синът ми), учи пиано от около 2 години. По думи на преподавателя напредва добре. От самото начало до сега в къщи сме с Yamaha PSR e353, което е ентри левъл синтезатор с динамична клавиатура и 61 клавиша, но вече дойде време за ъпгрейд. Търсим нещо с пълна (88 клавиша) клавиатура, както и максимално близко като усещане до акустичното пиано. Знам. че няма да е същото, съгласен съм с абсолютно всички доводи "за" хубаво акустично пиано, но няма как, дигитално ще е! Ориентирали сме се към инструменти с хамър екшън, като бих си позволил да спомена по-долу моделите, които гледаме. Също така не е за пренебрегване и бюджета, знам че не е много, но сме си сложили таван от около 1600-1700лв. Така, кандидатите на този етап са следните: 1. Kawai CN 17 2. Yamaha YDP 163 Arius 3. Casio PX-770 Privia като предпочитанията ми са оформени в тази последователност. И тука се надявам да се намесите вие-професионалистите! Отворен съм на всякакви предложения, включително други марки, както и леки вариации в цената "+" "-". Държа да отбележа, че аз почти нищо не разбирам от музика, никога не съм свирил на пиано и изборът ми на този етап е на база прочетено, изгледано и препоръчано в интернет. Така, че вашето мнение би било от изключителна полза не само за мен, но и за бъдещето развитие на малкия! Благодаря предварително за отделеното време!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.