Jump to content
Българският форум за музиканти

Roskata996

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Roskata996

  1. здравей дали ще може да върнеш личните съобщения до потребителите на форума че искам да пиша на един от тях ще бъда много благодарен ако го направиш.
  2. Здравей bir4o нямам съобщения и за това ти пиша тук извадили хитачито от мазето.
  3. В смисъл ти какво си търсил ако си търсил касетофон имаго във нета аз от там си го взех но човека който ми го даде каза че е бил залят с нещо и на дънната платка има окис но аз го изчистих още като го взех
  4. Здравей те пичове и колеги искам да ми кажете как се проверява дали Краийно стъпало е изгоряло без да има следи и същи така как може да се измерва ценеров диод дали е изгорял благодаря предварително за отговорите ви.
  5. В смисъл на схемата на платката ли ако е на нея още като се наспия ще ви пратя клип да видите и чуете че дава късо на платката а платката е от радио касетофон Hitachi модел Trk-W55OE това е модела на радиото.
  6. Благодаря за отговора а да питам дали някое съпротивление е избило без да има следи по него ако е по малко ще си проличи ако е по голямо да кажем 2,2 К ом как може да се каже дали е пробил или не.
  7. Здравей те пичове как мога да разбера дали електролитен кондензатор е изгорял без изледи по него.
  8. Здравеите, пичаги имам един въпрос. Имам едно хитачи модел и марка hitachi trk - w550e и тои е двукасетачен обаче. Едното гнездо с автореверса е прецакано. Днес го отворих и разбрах какво точно му е прецакано. Ще ви дам линк там съм качил клипа.https://dox.abv.bg/download?id=72f984253c# - Линк за сваляне. Ето линка. Вижте за какво става на въпрос. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.