Jump to content
Българският форум за музиканти

yana.m

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Всичко публикувано от yana.m

  1. Оказа се, че в Камертон просто нямат наличност на CN27 и затова много настояваха да си купя CN17 или KDP110 (от които имаха няколко). В крайна сметка поръчах CN27, заради по-добрата клавиатура. Още веднъж благодаря на CyberGene, че ми помогна в избора.
  2. И аз се бях насочила към CN27, но попитах в магазина на Kawai и ми отговориха, че най-новата механика на CN17 или KDP110 е доста добра като реализъм и в комбинация с красивия звук на рояла KAWAI SK-EX, много изпреварва дори и по-скъпи модели. Затова все още се колебая кой модел да избера. Благодаря Ви за отговора.
  3. Здравейте, Бих искала да си купя дигитално пиано доближаващо се максимално до истинско акустично пиано. Насочила съм се към марка Kawai. Бюджетът ми е около 2000 лв, което предполага модели: CL36, CN27, CN17 и KDP110. Моля за съвет кой модел да избера. Благодаря на отзовалите се.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.