Jump to content
Българският форум за музиканти

justUser

newbies
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About justUser

  • Rank
    Ослушващ се
  1. Благодаря много за насоките И моята мисъл се въртеше около някакъв вид миксер, но сега разбирам, че има и такива устройства, с готова мултимедийна и мрежова връзка.
  2. Здравейте. Не съм сигурен дали е правилната секция за въпроса, но имам следната питанка: Имам няколко устройства - процесора на китарата, телевизор, тунер, блу рей, мултимедийна станция и телефон(през bluetooth). Целта ми е да свържа всичко в едно устройство, което да играе ролята на миксер/рутер и да праща аудиото към мониторните ми колони. От една страна, де-факто това си е един аналогов миксер, но бих искал да мога да го контролирам през някакво дистанционно - дали ще е app на телефона или "класическо" дистанционно... От друга страна това си е ресивър, но повечето ресивъри са доста бедни откъм входове и функции - примерно да мога да заложа телевизора да се чува с еди каква си сила, а лаптопа - с друга, и да се запомня. Освен това повечето ресивъри на пазара, дори скъпите имат доста долнопробен DSP и ADC/DAC. Не ми трябва и крайното стъпало на ресивъра - мониторите са активни. Мисля, че най се доближавам към миксер с дистанционно... Има ли някакво такова животно? Може би също би ме устроила някаква линукс-съвместима аудио карта с много входове, която мога да закача на raspberry pi и да си разпиша едно просто приложение за телефона, с което да я контролирам софтуерно като миксер...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.