Jump to content
Българският форум за музиканти

motorhead_fan

newbies
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About motorhead_fan

 • Rank
  Ослушващ се

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. motorhead_fan

  Как да стана музикант?

  Не искам да ставам звезда. Планета ми изглежда по интересно.
 2. motorhead_fan

  Как да стана музикант?

  Благодаря за всички съвети, Rezachka По принцип това което искам е да свиря в група на бас или на китара още не мога да преценя със сигурност кое от двете е моя инструмент, но предполагам ще разбера с времето, стилът музика който за сега най-много ми допада е метъла, но това също може да се промени. За консерваторията си мислех като план Б ако не преуспея в група да мога да стана учител по музика или да работя в музикален магазин, нещо от сорта.
 3. motorhead_fan

  Как да стана музикант?

  Благодаря, за отговора вече започнах да уча нотите. А според теб за консерватория за 2 години няма ли как да се подготвя? А и баса за сега да го почвам ли и него или първо да науча нотите на китарата? Започнах с книгата на Валентин Вълчев "Да свирим на китара - I част" а за баса намерих "Юли Марков - Рок бас".
 4. Здравейте, започнах да ''свиря'' на класическа китара преди 2 години, ходих на уроци и учих по ноти, но с времето ми омръзна да свиря детски песнички да ми преподават по 2 ноти и два акорда на урок и се отказах. Купих си електрическа китара и започнах по TAB да свиря някакви рифове в къщи и от тогава си дрънкам едно и също до сега. Но 2019 реших да се захвана и да стана музикант търсих в интернет какви ли не уроци и то повечето са на английски който не владея на 100% така, че не мога да вникна в урока, но така и не знам от къде да започна имам две книги за китара ''Китара For Dummies'' и ''Как да се научим да свирим на китара на Фил Капоне''. Освен това ме заинтригува и баса и си купих един бас. Мисля че баса ми подхожда повече но все пак искам да се науча и на двете така, че ще ви помоля за съвет от къде да започна какво да науча за да стана музикант, може да ми предложите школи/книги за китара или за бас, които според вас са добри и дали е по-добре да се запиша пак на някакви уроци, първо да започна ли пак с ученето на ноти или да го оставя за по натам. Искам да се занимавам сериозно с музика и да влезна в консерваторията на 16 съм между другото, ако има значение.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.