Jump to content
Българският форум за музиканти

tishus

newbies
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tishus

 1. Здравейте, в последно време съм позанемарил свиренето, но от над десет години поддържам любовта към инструмента и музиката въобще. В София живея от известно време и нямам много музикални контакти тук, затова реших да пробвам във форума: Бих се радвал да свиря с хора, които харесват и се вдъхновяват от групa като Queens of the stone age например? Трудно е да обясни човек в няколко изречения какво би свирил, затова ще изброя какво ме е вдъхновявало през времето, хронологично : започнах с дежурните Металика, Нирвана, после имах дълъг период, в който много слушах и свирех в различни банди пънк и хардкор. Междувременно се запалих по ска и доста доста по RHCP (разбирай Флий и Фрушанте в частност). После имаше известен период от време, в който не свирих почти и се запознавах с електронната музика, хип-хоп, джаз. Fast forward към последните 2-3 години. Малко по малко се зарибих по всякакви stoner, psychodelic, space rock неща и съответно почнах да се връщам към по-активното свирене. Слушам и доста фънк, Пинк Флойд, ако щеш и първите 2-3 албума на ФСБ, Primus, Vulfpeck С две думи - склонен съм на разнообразие в музикално отношение. Нямам претенции за техническото ниво на евентуалните съучастници, самият аз не мога да се похваля с моментно добро ниво, но мога да предложа отдаденост и отговорност. Май предпочитам състав с една китара, но е ок и с две или пък някакъв вид synth, стига да знаем какво правим. Със сигурност не ми се свирят кавъри, но за загрявка нямам против. На 29 съм, ако е важно. Ако все още има хора стигнали до този ред - 0883350305 ми е телефонът. Моля, звънете след 12, понеже работя до късно. Благодаря!
 2. tishus

  Alembic

  Александър Бахаров от ФСБ свири с алембик
 3. Здрасти, за София става въпрос, успех с търсенето!
 4. Здравейте, Търся хора, с които да сформираме група или да се присъединя към готова за по-лесно. Това, което предлагам е сериозно отношение, мога да отделя нужното време и пари ако има за какво. Слушам доста разнообразна музика, но в последните години май най-много залитам към прогресив теченията(от по-old school групите особено), stoner, sludge, space, garage, post-rock, punk, hardcore (пак може да им се сложи по едно "post" отпред). Отделям внимание и на фънк, джаз проекти и общо взето съм отворен за доста експериментиране. Не мога да демонстрирам висши умения на инструмента, но мисля, че адекватно мога да се включа на достатъчно места и съответно отделям времето да се самоусъвършенствам, доколкото ми позволява капацитета. Харесвам, слушам и уважавам метъл стиловете (особено thrash i groove), но не ми се свири такава музика вече, така че нека спестим време ако търсите басист за подобен проект. С риск да имам много претенции: ако си търсите басист, които просто да върви успоредно с "ритъм китарата" или да не дава обективно мнение за идеите и въобще ако егото е твърде накърнимо-също не звънете на посочения долу номер. 0883350305, моля, след 12:00 да се чуваме Благодаря за отделеното внимание!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.