Jump to content
Българският форум за музиканти

CyberGene

Mods
 • Content Count

  1,670
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

CyberGene last won the day on June 6

CyberGene had the most liked content!

Community Reputation

1,619 Excellent

About CyberGene

 • Rank
  Тежко пристрастен
 • Birthday 10/15/1979

Previous Fields

 • Инструмент
  пиано

Contact Methods

 • Website URL
  https://soundcloud.com/evgeny-kumanov/sets/selected-1
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 • Interests
  Пиано, Класическа Музика, Джаз, Хармония

Recent Profile Visitors

3,386 profile views
 1. CyberGene

  Балкантон

  Има ли някакъв шанс тези плочи да се цифровизират. Има много редки записи на българска класическа музика, които ги няма никъде и в най-добрия случай някой е копирал старата си и изтъркана плоча. Само един пример: трети клавирен концерт на Владигеров с Иван Дреников. Има някаква версия в Apple Musuc, т.е. легално качена от Балкантон, но с отвратителен звук...
 2. Мисля, че насоките са ви добри, като аз съм дългогодишен ползвател на Kawai и съм много доволен от тях, като в крайна сметка отскоро преминах пак на Yamaha (висок клас хибридно дигитално пиано Yamaha N1X, така че не е много показателно за останалите им дигитални пиана, но все пак...) и мисля, че успяха да наваксат лекото изоставане, което имаха преди при средния и ниския клас. Касио бих препоръчал единствено в най-ниския клас и то с много уговорки. Двете пиана, на които сте се спрели, са добри, така че е изцяло въпрос на предпочитание. Ако имате възможност, пробвайте. Но няма да сбъркате с никое от тях.
 3. ^ Хаха, добре, ние поне сме спокойни вече Ама ти как ще спиш, не искам да те мисля
 4. Не знам как OCD-маниак като теб ще живее с надписа "Ω8" Карай, колкото ще караш с тоя панел и после наново!
 5. На мен реално повече ми се занимава да експериментирам с чисто електронна музика и EDM, нещо от което не разбирам почти нищо от гледна точка на музициране, иначе послушвам от тук от там. Така че повече ме влекат синтезатори, дръм-машини и такива неща. Акустични сетове и бас нещо не ме кефят, в смисъл да ги програмирам. Ако ще е акустичен бас и барабани, трябва да са си истински хора Като ще е програмиране, да е тотална електроника. Но предполагам стандартните неща, с които идва са предостатъчни за електроника.
 6. Рафо, мерси, чудих се, чудих, пък си го купих днес. Идва с доста гаджети вътре. Но има и няколко, които са за купуване и са все още на намалена цена. Ползваш ли някой от тях и ще го препоръчаш ли за покупка, докато е намален? Ето скрийншоти:
 7. Korg Gadget 2 (музикален апп за iOS) е на половин цена до 5 юни. Намалението важи и за in-app покупките. Не съм го ползвал, но чета все много яки неща за него и се изкушавам
 8. CyberGene

  Струни за пиано

  Има един човек Косьо, който поддържа пианата в консерваторията, той може да изработва струни. Не съм сигурен обаче дали струните на електромеханичните пиана на Ямаха, каквото е това, са същите като на обикновените пиана. Ако са, той ще може да направи.
 9. CyberGene

  Класическа музика

  ^ Яко. Това е от ранния период на Шонберг, когато все още е творил нещо като късен романтизъм. Много ми харесва, не го бях чувал това. Просто защото не понасям Шонберг в основния му период - сериализъм или т.нар. додекафония, в която аз лично не намирам нищо интересно - механична музика, подчинена на статистически зависимости. YMMV, дето се вика
 10. CyberGene

  Поръчка Музикер

  И аз поръчах сутринта от Muziker един Roland GO:KEYS за дъщеря ми и също сложих от тези безплатни слушалки Superlux, които между другото чета, че са много гадни
 11. CyberGene

  Поръчка Музикер

  Мерси. Май се отказах засега от Reface CP, въпреки че е доста яка машинка, но като за мен, а пък искам да купя за дъщеря ми, която няма и две години Май се спирам на Roland GO:KEYS, което пък го има налично само в Томан.
 12. CyberGene

  Поръчка Музикер

  Този сайт става ли за нещо? Досега съм пазарувал все от Томан, но там в момента нямат едно синтче (Yamaha Reface CP), което обмислям да си купя, а в muziker го има. Ако става, може и да се навия и да ти добавя и твоите неща. От София ли си, emosms?
 13. За запис ползвайте жака за слушалки.
 14. Честито! Пожелавам му приятни мигове и бързо да напредне. За MIDI трябва просто USB кабел, от тези, дето са за принтер. Но MIDI не е за да се записва аудио, ако това очакваш. То е за да се контролира софтуер, например софтуерно пиано.
 15. Имал съм и Касио, горе-долу стават, но като звук не ми харесват, аз го ползвах само като контролер. Има някакъв нов модел CDP-S100, който е на тази цена и четох, че не е лош.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.