Jump to content
Българският форум за музиканти

Sandalcheto

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Sandalcheto

  1. Коя е програмата? трябва ми за сцена като цяло
  2. Достатъчно силен е, имам в предвид, че дисторишъна не ми звучи достатъчно дисторишнат. Предполагам трябва да си купя някакъв педал за дисторишън?
  3. Някакво мнение за yamaha thr10? Някой използвал ли е такова. Взех си го, но май мисля да го продавам. Няма footswitch и няма достатъчно тежък звук, какъвто аз обичам. Въпроса ми е дали да го пазя или да търся нещо друго за горе долу тези пари (600-700лв)
  4. Аз пък харесвам вокалиста на Scream Inc. Знам, че едва ли сте чували за тази група но простоще се разтопите от гласа му: (1:40 започва да пее, това е на живо без обработки на гласа ) (1:35)Не е нещо много интересно, просто мнооого ми харесва, гласът му е мноого дълбок.
  5. А ще можете ли да ми препоръчате някакви усилватели за около 400-500 лв
  6. Здравейте, реших да си купя първата електрическа китара и съм си харесал esp ltd ex-50. Да не ме нахраните не съм много начинаещ, свиря от година, но бих казал, че за това време наистина добре си свиря . Добре ли е?
  7. Здравейте, харесах си кубето marshall code 25. Рових из нета и видях, че има някаква нова технология в цялата серия code, че работят с пресетове, ама изглежда много сложно, та като един млад и неопитен китарист реших да попитам ако някой знае нещо или има опит нека сподели. Като всички нови в рока(по-скоро метъла) харесвам звученето на Metallica (знам, че са комерсиални) и видях, че има пресетове за тяхни албуми и звучат много прилично, та да питам всичките тея електроники и работи струват ли си? Ако не ще се радвам да ми препоръчате друг усилвател до около 450лв? Мерси предварително ето и линкове за пресетите да чуете: (игнорирайте, че пича не свири много добре )
  8. Ами спрях се на esp ltd ex-50 и ще я поръчам от thomann, ама не знам колко ще я чакам...
  9. Здравейте, търся китара за участие. От Варна съм. Трябва ми някаква евтинка китара (squier, yamaha) за блус изпълнение. Мерси.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.