Jump to content
Българският форум за музиканти

synthmaniac

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от synthmaniac

  1. Наскоро смених батерията на моя DX7s, няма нищо сложно, което да те затрудни. Ето няколко линка за самата смяна - https://www.youtube.com/watch?v=ZaN9_sKezDU https://www.youtube.com/watch?v=P-ZEzYysozs Проблемът при мен е, че загубих фабричните звуци. Намам картридж, а и не ми се инвестира в скъп МИДИ кабел (с евтин изгубих няколко дни в опити да изпратя Sysex файловете) та молбата ми ,е ако някой има да ми заеме картридж за DX7S/DX7IID-FD или качествен миди интерфеис. Мога да върна услугата - разполагам с много и качествени програми и семпли за KORG-Kronos,M3,Radias / Yamaha-Montage.motif-ES-XS-XF.MOX.MOXF.MX Novation Ultra-Mininova.
  2. Преди около месец, мернах тези два модела: http://www.mmg-music.com/bg/node/3524 http://www.mmg-music.com/bg/node/3522 могат да се пробват в магазина на място.
  3. Здравейте колега, направих си регистрация специално за да Ви отговоря. Ползвам MOXF от 2 години. Много удобен инструмент, както за студио, така и за сцена. Напълно съвместим с Motif XF и MOX (звуци и перформанси), чете файлове също и от Motif XS, налични са също и всички присети от Motif Classic и Motif ES, тоест разполага с цялата звукова база на серията МОТИФ. С целия този звуков потенциал + над 1000 перформанси от всички модели, спокойно може да се ползва и като аранжор. Ако се добави 512МВ рам нещата стават още по-сериозни, т.е. чете семпли от Motif XF, напишете в Youtube - Easy Sounds, за да получите по-ясна представа. Може да се ползва и като контролер, разполага с вградена звукова карта. Клавиатурата спрямо МОХ е подобрена, с пластини, но няма автъртъч (разбираемо), това за мен е единтвения минус. Естествено това е среден клас синтезатор, нивото при МОТИФ е съвсем различно, но спрямо парите и функцийте с който разполага си струва. Успех.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.