Jump to content
Българският форум за музиканти

MilenApostolov

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от MilenApostolov

  1. Благодаря много! Утре ще отида до магазина да ги пробвам финално, но и аз на първо четене не открих някаква огромна разлика! Мислих си и за новото пиано на Korg C1 AIR но, честно казано това което ми допада в Kawai е самурайската отдаденост на това, просто да правят качествени пиана, без разни финтифлюшки!
  2. Здравейте хора! Имам бърз въпрос. Пробвах доста марки ДП и се спрях на Kawai. Проблема е, че съм ограничен от финанси и пространство и много се чудих между пианата CL 36 и CN27? Завършил съм музикална академия (ТКДФ) и до сега съм си свирил на акустично пиано, но не съм пианист, а по скоро Intermediate както се казва. Пианото може би ще го ползвам предимно на слушалки така, че не ме интересуват екстри като гласове, колони и тн. Трябва ми за да си поддържам техниката. Знам, че едното пиано има RH а другото (по-скъпото) RHIII. Дали разликата е само в един допълнителен сензор или нещата отиват много по-дълбоко като разлики. Цената, която съм отделил е около 2000лв. като 2400 е постижимо, ноо силно непрепоръчително. Относно музиката, която ще свиря - нищо свръх комплицирано.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.