Jump to content
Българският форум за музиканти

Nqkuv si tam

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Nqkuv si tam

  1. Здравейте, имам проблем с намирането на лютиер в близост до Враца понеже грифът на бас китарата ми се сцепи брутално! Та ако е възможно да ми дадете някакви координати на добър лютиер.
  2. Здравейте, понеже искам да си купя ето тоя звяр http://music-store.bg/електрическа-бас-китара-stagg-модел-bc300-5-bk-фюжън-5-струни.html?search=BC300 . И се чудя дали си заслужава парите и дали е добра машина като цяло понеже съм нов в тая сфера. Давайте мнения!
  3. Nqkuv si tam

    Тежък вокал

    Здравейте! Бих искал да се посъметвам с хора които могат да Growl-ват и изобщо да изпълняват тежки вокали, понеже ме натовариха с отговорноста да съм бек вокал в групата ми и незнам каква е техниката. Ако някой има опит в тази сфера ще съм много благодален ако сподели опита си!
  4. Вокалист вече е намерен!
  5. Nqkuv si tam

    Death Metal Vocal

    Зравейте, знам че тук не е мястото но все пак ще пиша Squad Of Death си търси вокалист! Свирим дет метъл, ако има някой от Враца и желае да се присъедини да позвъни на телефон: 0879450011. Възрастовото ограничение е от 15 до 17 години а може и повече. Около 15-ти и 16-ти Декември ни предстои дебютен концерт!
  6. Много благодаря за съвета! И по между другото това без показалеца го правя и не знаех че така трябва. Иначе пак благодаря, сега поне знам какво да правя!
  7. Благодаря за помощта!
  8. Здравейте! понеже нямам опит в подбора на кубета, пък това ще ми е първото, бих искал да се посъветвам с по - опитни от мен. Искам да свиря в репетиционна и си търся кубе което да може да се равнява на звука на акустични барабани, тоест искам да може да вади звук че да мога да свиря с барабанист и китара спрях се на ето това: http://www.musicworld.bg/bg/m_1430000/i_30001/Cort_GE30B.html но, съм отворен и за други предложения!
  9. Благодаря! Ами, искам да свиря дет метъл. Иначе благодаря за съвета!
  10. Здравейте, свиря от 1 година на бас китара, и бих искал да ми дадете някъкви съвети за свирене с три пръста. Защото не съм почитател на перцето и искам да свиря чисто. Благодаря предварително за съветите!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.