Jump to content
Българският форум за музиканти

pumpjjj

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

pumpjjj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря на всички за мненията. Някой от вас би ли посъветвал за тези студийни монитори? - http://gemamusic.net/product/1477/studiyni-monitori-kurzweil-ks-40.html Още един въпрос: Имайки предвид, че не ми е нужна система за професионално записване, мастеринг и пр., какво бихте посъветвали относно варианта активни hi-fi колони?
  2. @jabs, Какво ти е мнението за варианта хубава звукова карта + уредба ?
  3. Здравей jabs, "Озвучителна система" очевидно не е правилното наименование. Както споменах по-горе, трябва ми на 1) първо място за свирене на ел. китара в домашни условия и 2) слушане на музика през лаптопа. В момента разполагам с кубе, но предвид наличието на качествен музикален интерфейс + Amplitube / Gutiar Rig смятам, че кубето е ненужно. a) и б) са покрити в първия пост.
  4. Прочетох няколко подобни, но не намерих точен отговор на въпросите, които съм задал тук. Коя тема визираш?
  5. В случай, че не съм се изразил достатъчно ясно - под "озвучителна система за дома" имам предвид такава както за слушане на музика от PC, така и за свирене на ел. китара.
  6. Здравейте, Обръщам се към вас за съвет и насоки относно избор на озвучителна система за дома. Текущо разполагам с ел. китара, музикален интерфейс, amp modelling софтуер и бюджетно кубе. Идеята да използвам кубе + amp симулатор и звукова карта не смятам за удачна, за това бих искал да разуча други по-добри и смислени варианти и да заменя кубето. Към момента се сещам за два варианта, а именно студийни монитори или стерео уредба. Споменавам, че все още съм далеч от професионално записване, мастериране и търсене на перфектния чист звук. В такъв случай, уредбата ли би била по-бюджетния вариант пред студийните монитори? Също - какви други варианти биха били удачни? Pro's & Con's? Благодаря за вниманието.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.