Jump to content
Българският форум за музиканти

OutCold

новаци
  • Мнения

    0
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

OutCold's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Началният риг изглежда прекрасно! Аз съм от София, но може скоро да имам отиване/връщане/отиване/връщане до Пловдив. Имам нужда от ръкохватка с манометър, или манометър за ръковхватка, за да си настроя клапана на Гаджията. За какъв манометър говориш? ^ Не си твърде прав - правил съм доста добро еспресо и с евтина кафемашинка Crown. Макар наистина да има кафемашини, с които всичко е много лесно, по-скоро мога да кажа, че опитът позволява човек да направи прично кафе на широк кръг от машини. Освен това, както вече много сме писали - качеството на суровината и едрината (и качеството) на смилане могат да направят голяма разлика. Например, със сигурност мога да кажа, че току-що, и както трябва смляно (в рамките на няколко минути) пряснопечено кафе, веднага направено дори на евтина кафемашинка (мисля че конкретната беше някакъв Rohnson), прави по-хубаво кафе от еспресо, смляно онзиден, направено убер-професионалната машина в барчето, в което често минавам. Имам само манометър, който се завива на ръкохватката на мястото на чучура.
  2. Чета темата от около месец и мога само да ви определя като enablers . Аз сега започвам с това. Ако някой от Пловдив има нужда от манометър, да свирка - аз вече го използвах и мога да го заема, то е работа за 10 минути.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.