Jump to content
Българският форум за музиканти

Хот Родед

Shit listed
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Правя свирки без пари

Profile Information

  • Gender
    Male

Хот Родед's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Хот Родед

    Aguilar TH DI-box

    В Томанн няма проблеми да се пазарува директно, не виждам смисъл през Динакорд да се прави.
  2. ^Направи ми впечатление, че авторите на такива теми обикновено се обиждат, че не получават достатъчно внимание, но ето в тази тема е точно обратното - няколко човека се опитахме отзивчиво да помогнем, но никаква реакция от автора на темата - нито позитивна, нито негативна. А темата определено е важна и интересна, защото за запис на вокали има твърде много алтернативни варианти и с един удачен избор на микрофн и аудио интерфейс може да се получат доста добри резултати дори в домашни условия.
  3. В случая това няма да помогне, защото слушалките, каквито и да са те, не могат да създадат същия психоакустичен ефект, който се създава от китарния кабинет. Към момента най-актуалният начин за свирене със слушалки е да се използ Two Notes Torpedo Live за емулация на китарен кабинет.
  4. Доста скромно се изразяваш за SOLO/610 - това просто е чудовищно добър преамп, а и цената му от 2 бона никак не е сравнима с Беринджера, така че вероятно NT1000 не е перфектен за вокали, но може би е добър за някои акустични инструменти.
  5. ^Сочността на вокала, ако мога така да се изразя, също доста зависи и от преампа, обикновено за вокали се препоръчват ламповите микрофонни преампи, защото дават по-натурален, по-топъл и тембрално обогатен вокал, но те пък са и доста скъпи (марковите, разбира се). Ти с какви конкретни преампи си го тествал?
  6. ^ Здравей, смело може да почнеш с Rode NT1, това е супер удачен вокален микрофон, при това не само за цената си. Rode NT1-A също е добър като за бюджетен вариант, под него не бива да слизаш.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.