Jump to content
Българският форум за музиканти

lemmesmash

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

lemmesmash's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Къде да пратим една кутия бонбони ?
  2. Скарлет Соло. Записах за сравнение: Със ДИ: https://soundcloud.com/user-122708051/di-1 Без ДИ: https://soundcloud.com/user-122708051/sets/no-di
  3. Здравейте ! В САЩ чух за една фирма, която дава китари под наем (във връзка с това, че не ги купуват..) и беше доста евтино. 12$ за стратокастър на месец. Търся нещо такова в София. Искам да посвиря 1 месец със 7 струнна китара или друга подходяща за ниски строеве. Идеята ми е да си купя в последствие, ако ми допадне. Приемам предложения и от колеги. Естествено, срещу заплащане.
  4. Колеги, искам да споделя, че от както добавих ДИ бокс (Behringer Gi 100) пред аудио интерфейса изчезнаха всички грозни обертонове от преди. Веригата ми е китар > ди бокс > аудио интерфейс > комп Допълнително си записвам със нойз гейт и става съвсем добре. Ако е тъпо, но работи, не е тъпо
  5. Качи мидито някъде и ще ти го мина на моите.
  6. Здравейте, от вчера се промъквам в дебрите на записите на метъл китари със VST ефекти. Докарах ефект, който ми харесва, обаче е много "шумен". Ако запиша 2ра китара с подобен ефект какафонията ще стане пълна: https://soundcloud.com/user-122708051/sound-marksman-juice/s-OyWcE Искам да запиша 4-5 канала с китари и накрая да се получи горе долу това звучене. Какво трябва да правя за да бъде не стане манджа ?
  7. lemmesmash

    FL Studio

    Здравейте. На някой случвал ли му се е ей тоя бъг ? Навсякъде където има сийкър (индикатора до къде е песента/трака) премигва и прескача. Иначе звука си е наред.
  8. страхотни сте, евала ! Вокалиста прилича на един български актьор, не помня как се казваше
  9. Все още не работят. Дали не е възможно някой колега който ги има да ги качи тук във форума ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.