Jump to content
Българският форум за музиканти

Ground Zero SPL

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ground Zero SPL

  1. Здравейте! Тия дни си купих синтезатор Yamaha YPT-260. Това ми е първи синтезатор за обучение, но както и да е.... Тъй, като той е по-нисък клас и няма USB, за това се опитвам да го свърза към Aux входа на звуковата карта на компютъра. Тъй като също така никога не съм работил и с Aux входа на компютъра и нещо не ми се получава нещата. Какво искам да постигна ?: - Идеята ми е звука от синтезатора (това, което свиря) да минава през звуковата карта (aux входа) на компютъра, за да го мога от самия компютър с програма да записвам аудио файлове на това, което свиря (щото през микрофон или от телефон е лошо качеството) Какво направих аз: - Имам 3.5 audio stereo жак. Едната страна го включих към изход слушалките на синтезатора, а другата страна го вкарах в Aux входа на звуковата карта на компютъра. - От настройките на аудио драйвера зададох Aux входа като по подразбиране. - От AIMP 4 направих същата процедура - Е, няма никакъв звук от синтезатора. Пробвах и сигнал от телефона да го прекарам през Aux входа на звуковата карта но и така няма сигнал. Иначе в обратния вариант: Звука от компютъра > в AUX in на синтезатора и от изходите на синтезатора за слушалки > в усилвателите - Така става. Звук има та падат прозорци Но от изхода за слушалки на синтезатора > в aux входа на звуковата карта на компютъра - нема никой.......... Може да предложите и друг вариант ако може да си записвам на външно устройство (т.е не в паметта на самия синтезатор) това което свиря с добро качество на въпросния модел синтезатор. Звуковата ми карта е отделна: Asus Xonar Phoebus Операционна система: Windows 10 x64 (20H2)
  2. Здравейте и от мен. Казвам се Мартин и се надявам да ни е приятно да се запознаем. Аз също имам подобен въпрос, като на авторката и затова реших да събудя тази тема. Аз също обмислям да си купя Синтезатор, за да се науча да свиря (макар и малко) за собствено забавление. В момента мисля да започна да събирам пари за Синтезатор YAMAHA PSR-E453, която нова струва около 630 лв. Какво ви е опитното мнение за въпросния модел на марката ? ПС. Според мен като за начало е добре да пробвам да се науча да свиря подобни песни като тази , защото почти на всякъде се повтаря едно и също и мисля, че е по-лесно за запомняне и свикване...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.