Jump to content
Българският форум за музиканти

Sedada

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    piano

Sedada's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря много за отговора, ориентирате ме, ще изчета посочената тема. Но си мисля, че пианата (освен че са по-скъпи) нямат и звуците на "други" инструменти, което на децата им е много интересно, например сина ми обича звука на електрическа китара и да си свири началните фрази на Smoke on the water......... Иначе и аз, който съм пълен лаик, в магазина само като се обърнах от синтезатора към пианото и чукнах две ноти на него, видях веднага каква е разликата в звука!!!
  2. Бих искала да купя на децата си (9 и 7 г.) синтезатор или електрическо пиано, с цел малко уроци по пиано за обща култура и някаква музикална грамотност. Чудя се дали да се спра на синтезатори (Casio CTK 4400, Yanaha PSR E-353/343) или това пиано Yamaha DGX220. Колебаноето ми е голямо, защото не знам дали децата изобщо биха проявили интерес към по-сериозно занимание...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.