Jump to content
Българският форум за музиканти

Stela86

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stela86

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  пиано
 1. Stela86

  Дигитално пиано

  Не съм пушач :-D. Те на този етап имат по 1 час на седмица пиано, не е засилено изучаване. Акустично пиано мъжът ми твърдо заяви, че няма да качва вкъщи. А и май предпочитам дигитално,че ще може да свири със слушалки да не дразни много съседите. Тези, които показвате, за момента са ни скъпи. Явно ще е по-добре да събираме пари за нещо по-добро и да го вземем малко по-късно. Тя и госпожата за сега не ни дава зор да взимаме нещо.
 2. Здравейте. Искаме да купим на дъщеря ни синтезатор или дигитално пиано. Тя е в първи клас на музикална паралелка с инструмент пиано. Искам да е нещо хем не много скъпо, хем да може да го използва повече време, а не след 3-4 години, ако продължи с пианото, да се налага да купуваме друго. За сега това ми хареса https://www.thomann.de/intl/thomann_dp_26.htm и ще помоля за мнения или да ми препоръчате подобно до към 600 лв най-много. Благодаря
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.