Jump to content
Българският форум за музиканти

manhattan

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

manhattan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Благодаря за споделеното мнение. Така или иначе много съм и навит. Просто се интересувах, ако някой непредубеден Софиянец я е пробвал. За останалите колеги които всега да тренират математика сметката е много проста 50 в еднатапосока 50 в другата 70 спане 30 храна. Смятам сами можете да ги сметнете. Не че е проблем ама един хубав кейс е толкова парички (предпочитам го пред разходката ;-) )
  2. Лошото е че не съм от София, а разходката от Бургас ми идва 200 кинта. Сигурно не e Gibson, но не е и в класа на студиото. Питанката ми е към някой непредубеден колега който я е пробвал, за мнение. Иначе Икономов им слагат още 200 отгоре. Аз съм я намерил за 800 в MUZIKER. Последния Epiphone AJ-220SCE, който си поръчх от тях е просто поерфектен за хоби музика, а и за по-сериозни работи. От професионална кариера се отказах отдавна, но свиря доста за удоволствие и искам да се ъпгрейдна малко. Иначе в Бургас е супер драма с търсенето на лютиер за това питам за мнение, че да не се налага много баране после.
  3. Щото като прочетох темите тука всичко под 2К евро е Cheap shit
  4. Здравейте, Знам, че много хора ще хейтят тук, но съм решил да добавя един "Epiphone LP Standard Plustop PRO". Изгледах много ревюта, прехвърлих и повечето форуми където открих нещо за нея, но не можах да я намеря на живо да пробвам как е. Моля ако някой е свирил на този инструмент или го притежава да сподели мнение!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.