Jump to content
Българският форум за музиканти

Fort_Europa

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Fort_Europa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. И все пак мисълта ми беше дали ще го повреди по някакъв начин това, че са включени два инструмента или не. Btw вчера свирихме с един френд, той сфири на бас де, на усилвателя и не бих казал че звучи зле. Все пак идеята ми е да вземем малко по-скъпа китара със систъра пестейки от комбо, пък по нататък ще мислим и за нея нещо. И така питам пак имате ли представа дали ще го повредя по някакъв начин ако свирим редовно два инструмента на едно кубе ??
  2. Съветвам те задължително да си вземеш лампово кубе ! Наистина си струва. Иначе аз си купих вчера усилвател 18w правен от Владо Балев от mmg-music и съм много доволен. Имаха още едно мисля можеш да го чуеш на място в магазина. Мисля че за парите си си струват тези усилватели.
  3. Здравейте, наскоро се сдобих с лампов усилвател VMB, звучи супер и съм много доволен Доколкто разбирам Hi жака е за пасивни адаптери и обратното Low е за активни адаптери. Изкам да попитам ако някой е запознат дали ще е проблем ако се вклучват две китари в един AMP защото принципно става, но незнам да не би да го повредя с веремето по този начин. Идеята е че сестрата ще си взима китара и за да не се налага да копува и втори усилвател да позваме един за да може да отдели повечко пари за китарка
  4. Здравей да ти кажа аз си купих преди няколко месеца от същия магазин един Squier stratocaster MIM93' и съм много доволен. Не мога да кажа че има доловима разлика доловима разлика между мексиканси fender и моя squier който взех за 500 лв. но разбирасе всичко е относително. Мисля че правилно си се ориентирал към Fender/Squier stratocaster за харесвания от теб стил. Продавачите в магазина са доста отзивчиви и те съветвам да отидеш и да посвириш(изпробваш) китарките които си харесал. Вариант с нова китара също не е лош. Наистина обиколи, изпробвай повечко китари и виж кое точно ще ти пасне най-добре. Аз съм много доволен от моето Squierче, може би имах късмет с него и мисля че за посочената от теб сума ще си намериш доста прилична китара : Успех !!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.