Jump to content
Българският форум за музиканти

qDt91

newbies
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About qDt91

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  вокал
 1. qDt91

  KASHMIR - Not Enough

  Всъщност, дал съм грешен линк за YouTube... Този е верният: https://www.youtube.com/channel/UC_ObdxlT9RVh4daz-3T5w0w
 2. qDt91

  Youtube канали

  Каналът на нашата банда KASHMIR - https://www.youtube.com/channel/UC_ObdxlT9RVh4daz-3T5w0w Ще сме благодарни, ако ни последвате/subscribe-нете
 3. Каним всички почитатели на рок музиката в клуб ReLoad - Плевен на 13.04 от 22:00 часа! Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/880664712275775/
 4. Здравейте, Бих искал да ви представя песента 'Not Enough' на нашата банда KASHMIR: Парчето ще бъде част от предстоящия ни албум "Not Enough". Ако ви допада, ще се радваме да ни последвате във Facebook (https://facebook.com/kashmirrock) или YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCEcjZuIwYFFSwQSmbvPd1ow Благодарим ви!
 5. На фона на цялата ексцентричност на обявата, малко конкретика не би била излишна. Например, споменава се за възраст, която не е водеща, ама все пак е от значение, ама най-вече при формирането на група, ама...?! Получава се ефект, в който се говори много, а не се казва нищо Извън това, дано успееш да намериш търсените съмишленици. Българската рок сцена, а и сцената като цяло, има нужда от банди, подобни на "боговете"! Успех!
 6. qDt91

  Микрофон?

  Здравей! На първо място, това, което ти е необходимо е динамичен вокален микрофон. С оглед на бюджета, с който разполагаш, марката и модела, според мен не са от голямо значение, тъй като за микрофоните около тази цена няма голяма разлика в класа на възпроизвеждане на звука - дали ще е 30-40-50-60 лв. няма голямо значение. Моето лично мение, в случай, че момчето си няма кабел за микрофон, му вземи микрофон с 15-20 лв по-евтин (т.е. 30-40 лв) и един кабел за 15-20 и ще имаш един хубав коледен подарък за приятеля си Поздрави!
 7. Браво, момчета, така се прави!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.