Jump to content
Българският форум за музиканти

emilcvetkov_

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

emilcvetkov_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Значи ли това че адаптера little59 от сета "seymour duncan everything axe'' където е даден за нек позиция може да се сложи на бридж,и ще си е o.k.Ако е малко по-слаб не е проблем,тъй като нека и мидъла все пак са сингли и са по-слабички.Става дума за мексикански страт на който сложихTex-mex adapteri.но бриджа много ми тънее нещо.Ако имате други идеи за бридж,моля споделете.
  2. Здравейте.Има ли някой представа дали въпросния адаптер е един вид,който е подходящ за трите позиции(както пише в сайта на "seymour duncan"),или са различни за бридж и нек.Защото пък в Thomman например,си има отделни за бридж и нек.
  3. Някой може ли да ми каже какъв модел е Fender Stratocaster със сериен номер-ZO 035244
  4. Линка,който ми изпрати Total Overdrive свърши работа.Това съм го гледал много пъти,но чак сега видях че на предния панел има врътки за FX.Ще ходя да пробвам.Благодаря.
  5. Преди една седмица купих Маршала от един съфорумец,но не мога да използвам лупа му.Не става.На предишния собственик не му се е налагало да го използва,и не можа да помогне.Моля някой ако знае как става да помогне.Искам да вклуча BossGT 6 в лупа за да използвам педала за усилване,хорус делей,и т. н.Пробвах 4 кабелния метод и всякакви други начини но не става.Също пробвах да включа камионче в лупа-въобще не реагира.Маршала има отзад два лупа.Пробвах и двата,но без резултат.Значи нещо не правя като хората.Ако някой има такъв Маршал нека помага.
  6. Някой може ли да ми каже ако свържа синтезатор с компютър с миди кабел,миди-файловете от компютъра ще свирят ли със саундите на синтезатора?(надявам се да съм попитал правилно).
  7. Здравейте.Ако свържа самосвирка (има миди вход и изход) с компютър,ще просвирва ли мидитата от компа със саундите на самосвирката?Става въпрос за Roland E 38.И с какъв кабел.
  8. Обработвам миди файлове с Roland VSC,и след това ги конвретирам в wave.След което ги пускам чрез winamp или BPM studio 4,и записвам в реално време на минидиск(той само така записва).Та питането ми е-има ли значение за звука(стерео) каква е саунд-картата.Трябва ли ми скъпа? Защото компа ми е 7-8 годишен,и едва ли картата е нещо особено.
  9. Благодаря Мишо!Ще го търся тоя модул,но все пак ще съм благодарен ако някой ми прати линк от къде да я сваля.
  10. Какъв саундмодул,и не мога ли да го кача на PCто.За външен ли става въпрос,или за виртуален,защото Roland-виртуален май е най-добрия,а не ми харесва.Иначе и аз съм музикант,но свиря на китара.
  11. Имам нужда от съвет.В момента записвам от компа,но знаете миди файловете как звучат през Roland-VSC.Та идеята ми е като извадя флопито от компа и го сложа в синтезатора,да засвири с неговите саунди.Не съм клавирист,просто ми трябва нещо от рода на Roland EM 50,E 96,и т.н.Или може би има друг начин за просвирване на миди файловете.Благодаря предварително.
  12. Първо-стария беше по-силен(а адаптрите бяха по-далече от струните)и след като изравних силата тонът пак някак си тънееше спрямо другия.Сега се сещам че може-би разлика оказват и други фактори,например моите струни са доста по-ниско,а и съм с 9ки струни докато другия беше с 10ки...не знам.Все пак мисля че тъй като Highwai не е от скъпите модели може-би ако сложа по-скъпи адаптри ще подобри тона!?Някой да го е правил?
  13. Колеги,имам нужда от съвет! Имам Fender Highwai от 2006г.Онзи ден го сравних с един Фендер от 1982г.,и разликата беше доста голяма.Изцяло в полза на стария фендер.Та въпросът ми е-някой сменял ли е адаптрите на подобна китара и с какви,и има ли разлика в тона(говорим за сингли).
  14. Някой попадал ли е на фалшиви(китайски)микрофони Shure Beta58 и SENNHEISER E845S .
  15. Мерси ще пробвам и другите варианти,но тъй като ползвам драйвовете на Босса предполагам че ще остана на сегашния вариант.Все пак ще експериментирам за да видя има ли разлика.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.