Jump to content
Българският форум за музиканти

skostadinov

новаци
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

skostadinov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте, стилове от някой по-модерен клавир може ли да се конвертират за yamaha. Във sty или psr формат? Ако да може ли да споделите някакви безплатни програми, искам да направя разни тестове как би звучало чрез kontakt 5.
  2. Колеги, може ли да помоля някой за по-нови / актуални ритми за yamaha. В размер 7/8 - хоро, 9/8, балади, 2/4, тракийски, bengs и каквото имате и искате да споделите. Благодаря предварително.
  3. Аз също съм навит да се съберем колеги и да съберем всичко добро което имаме за yamaha на едно място.
  4. Благодаря много. Точно това търсех как е наименованието на настройката. Извинявам се за грешката с клавиши/бутони, и благодаря отново. Справих се.
  5. Здравей, взех си m-audio evolution mk-461c 61. Искам само да попитам как може да се справя с една настройка (предполагам). Бутоните ми имат две степени на звучене, когато натисна по-бавно бутона, е някак си заглъхнало, а когато го натисна бързо звучи добре звука. От какво може да е и как може да го оправя. Благодаря.
  6. Здравейте, искам мнение от някой по-навътре в нещата. Как се държат MIDI Keyboards при изпълнението на различни стилове. Принципно мисля да я ползвам за правене на музика (GarageBand), и от време на време на OMB с аранжор. Главния ми въпрос е, когато я ползвам за правене, инструменти като саксофони как ще се чувстват при свирене. Също така при живото с аранжор, главно ще я ползвам, при сбирки на компанията, би ли било удобно такова нещо, за свирене на акордеон. Главния ми въпрос е, какво трябва да гледам в MIDI клавиетурата. НЕ искам да има piano усещане.
  7. Изпратих стила. Пуснал съм два който е по-удобен този. Благодаря.
  8. Реално, на мен ми трябва само един определен стил да се преработи, защото главно него ползвам, защото звучи по като за маса. Ако някой се навие да помогне, ще съм му много благодарен Весели празници!
  9. Здравейте, използвам Midi Keyboard и OMB 11 на Macbook Pro, но когато стартирам Български стилчета от тип 7/8, при fill имам време в което нищо не се изплънява. Може ли някой да ми каже от какво може да е, и как може да се справя с проблема?
  10. skostadinov

    Virtual Arranger

    Здравейте, от половин година съм с MacBook. Имам Midi keyboard който не съм ползвал отдавна, но сега искам да започна отново да посвирвам по нещичко. Последно като го използвах го свързвах към OneManBand и Kontakt 5, но сега забелязвам, че OneManBand за Macbook няма. Има версия 11 която ми се вижда леко надвишена, като цена. Въпроса ми е, има ли други добри Virtual Arranger-и за MacOS? Благодаря
  11. Здравейте. Попринцип свиря на клавишни инструменти, но за купони имам китара и свиря що годе. Искам да ви попитам дали някой от вас има някоя стара книжчица с акорди и стари песни за купони. Благодаря на всички
  12. Благодаря за мнението. Някой друг?
  13. Здравейте, до сега свирих на midi keyboard със omb и kontakt, но реших, че искам синтезатор. Имам около 300-400лв. Може ли да ми препоръчате нещо на което да мога да му зареждам стилове и да свиря в домашна обстановка, балади, песни в стил Адел и тнт на пиано. Също така за купони ще искам да заредя някои по-разпространени кръчмарски стилчета в размер 7/8, 9/8, елена елена. Благодаря ви.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.