Jump to content
Българският форум за музиканти

c0mmand3r

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

c0mmand3r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. c0mmand3r

    МIDI мапинг

    Здравейте ! Малко със закъснение . Модела е FAME DD-6500 , ето и линк към юзър менюъла: https://www.musicstore.de/INTERSHOP/web/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductAttachment-ResolveManualURL?File=DE_DRU0028557-000.pdf Поздрави
  2. c0mmand3r

    МIDI мапинг

    Здравейте ! Нов съм във форума и след дълго сърфиране и търсене на отговори на въпросите ми, реших да се обърна и към вас. Става дума за следното нещо. Дръм модул с МИДИ ИН , МИДИ АУТ и USB порт, възможна е връзката използвайки midi to usb кабел (конвертор) и възпроизвеждане на звуци, използвайки тригерите на сета през софтуер като NI Studio Drummer или Addictive drums. Предвид предоставените от производителя готови сетове, които далеч не звучат толкова добре и автентично , въпроса ми е следния , има ли начин използвайки DAW софтуер или някакъв друг способ , въпросните библиотеки, които са в изброените по-горе програми да бъдат "наляти" и съхранени в дръм модула като къстъм китове и за напред да се използват от самия дръм модул, а не всеки път да се установява връзка чрез лаптоп или PC. Въпросния дръм модул има памет до 1600 ноти. Всякакви мнения и предложения са добре дошли! Предварително благодаря !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.