Jump to content
Българският форум за музиканти

qw1as2zx3

новаци
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Клавир - Korg pa600

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

592 профилни разглеждания

qw1as2zx3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Skype- purwi4na123 daki4a_daki4a@abv.bg
  2. Може ли линк или някаква връзка нещо ?
  3. Ами днес пипнах 4 и останах много доволен ! За 3x pro не знам нищо никога не съм виждал такъв на живо. Ако говорим иначе за 3x и 4x много повече ми хареса 4 Благодаря за отзивите !!!!
  4. Ами в момента имам парите за 3 но за 4 ще трябва още няколко месеца да изчакам че ако не отиде и половин година а не знам дали нервите ще ми стигната със 600 за толкова време.. Много благодаря за отделеното време !
  5. Здравейте ! Мисля до няколко месеца да сменям моя PA600 с друг клавир и се насочвам директно към 3 или 4 ! Въпроса ми е кой от двата да избера ? Всеки ми дава различни мнения и за двата клавира и стана така че много се обърках... Ще съм много благодарен ако ми дадете малко по обстойно мнение за двата модела !
  6. Добър вечер ! Искам да попитам има ли разлика между Korg Pa900 и Korg Pa3x le и каква е тя ?
  7. Добър вечер, и честита нова 2017 година ! Искам да питам как мога да пиша текстове на клавира тъй като погледнах по назад в страницата и видях че може но си нямам и на идея как става. Благодаря предварително !
  8. Може ли да те помоля да ми го пратиш на мен ? daki4a_daki4a@abv.bg АБВ-то ми или скайп purwi4na123. Благодаря !
  9. Асан мисля че ти разбираш от тази кутийка и се обръщам главно към теб !
  10. Juzi sound midi keebord enhansar вярно ли е че това нещо не можело да тръгне на pa600 и pa900 ? Бяха ми казали че имало някакви разминавания с мидитата не помня какво точно беше..
  11. Напълно съм съгласен с теб но просто за сега този си ми е идеален напред във времето може и да го сменя. Аз скоро почнах да свиря по сериозно иначе до сега само в къщи и по банкети на приятели.
  12. Има начин да записваш в мр3 формат като смениш клавира с ПА 900, РА3х, ПА2х или ПА 800! ЗА ПА 800 съм дал пояснение в предишен мой пост! Благодаря ти за предложението но за сега моя си ми е много удобен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.