Jump to content
Българският форум за музиканти

merekh

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пеене

Последни посетители

345 профилни разглеждания

merekh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Ако не свиреше и кантото на вокала направо щях да я запиша
  2. Микрофоните на мен ми са слабост и ще се изкуша да ти дам някои линкове.... Mariah Carey и цялата група с Shure Sm 58 Марая Кери отново със Shure sm58 както и вокалите Mariah Carey - Shure beta 87 Ariana Grande & Pati Labelle и двете със Shure sm58 / безжична версия UR2 около 7000 лева бройката най- висок клас. https://www.youtube.com/watch?v=anj1JNk0VIY Mariah Carey Shure sm58 / безжична версия UR2 около 7000 лева бройката най- висок клас. Във повечето музикални формати ползват SHURE beta 58 i или beta 87 безжични версии. Това изпълнение е със shure beta 87 безжична и журито не повярва, че пее на живо https://www.youtube.com/watch?v=8etPN7Or8ZE Дадох ти защото микрофоните ми са слабост като видя клипче и първото нещо което виждам е модела на микрофона успех
  3. Здравей тук може да чуеш звука на SM58 в сравнение със други скъпи студийни микрофони. Аз харесвам бетата 58 повече от SM58 Който от двата да вземеш няма да сбъркаш а защо не и SHURE SM86 който е кондензаторен. Иначе моят любим микрофон е beta 87 на който имам безжична версия а с кабелния съм пял няколко пъти от един приятел невероятен е. Който и да вземеш няма да сбъркаш но бета 58 е идеален!
  4. merekh

    Прима виста

    Колеги искам да подобря четивната си техника . Дайте съвети. Студент съм в музикалната академия с пеене. Но искам да подобря и техниката си на пиано.Дайте съвети по колко време да свиря и по какъв начин. От 3-4 дни свиря по 3-4 часа на ден. Кажете със какво да започна от някоя школа или просто каквото дойде.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.