Jump to content
Българският форум за музиканти

gamolov

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Korg PA 600

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

251 профилни разглеждания

gamolov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за идеята, Lorimar. Намерих къде е проблема. Оказа се че паметта е препълнена със всякакъв боклук, който като изчистих клавирчето стана много послушно и изпълнително. Една загадка остана - навсякъде където съм чел пишат че би трябвало да няма проблем с GM2 файлове, но когато искам да ги просвиря първо ги конвертира иначе не ги плейва..... някакви предположения защо ?
  2. Привет на всички. Срещам сериозно затруднение при опит да променя Миди файл в клавира / промяна на инструмент, сила на звучене и т.н. / и да го запазя с новите настройки. Докато е зареден всичко е ок. В момента в който го презаредя всичко си звучи по стария начин. Нищо не намирам в менюала.... също така как е възможно да свържа вокален процесор хеликон към клавира? Имам корг с който е съвсем просто...задавам канал за комуникация с разпознаване на акорди и всичко е ок. С ямахата направо ме боли главата....колкото и да гледам и чета, не мога да сътворя нищо. Хеликона се влияе от почти всеки натиснат бутон на клавира и всичко се омазва.... Благодаря в аванс на всеки отзовал се !
  3. Еми ще си намериш същата песен в ЧИСТО МИДИ, коeто няма КАRАОКЕ extension! Не става, това са много песни и са точни с оригинала затова искам да ги обърна в миди и после с кеклока в мп3. Колега, в случай, че на финала ти трябва мп3 файл, защо директно не ги търсиш в готови мп3-ки? Пробвай в линка по-долу - руски сайт с минусовки, търсиш по жанр,изпълнител или име на песен......много богата база данни. Специално за стиловете с които аз работя, няма нещо което да съм потърсил и да не съм намерил. http://x-minus.org/
  4. Привет, колеги ! Търся миди файлове на POP и Ever Green парчета. Пробвах да потърся чрез линковете на колегата Илко Тасев, но за съжаление поради някакви причини страниците не са достъпни. Така,че добре са дошли и предложения от колеги, които продават подобна информация.... Хубав ден на всички !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.