Jump to content
Българският форум за музиканти

D3M0NA

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно D3M0NA

  • Рожден ден 08/13/1994

Previous Fields

  • Инструмент
    Микрофон

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UCdKyvHVzXKjcBB1rsDsxwNw

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    България
  • Interests
    1. Музика (Творене, Слушане)

    Слагам музиката на първо място, защото се занимавам с рап музика вече много години и общо взето само това искам и да правя до края на дните си. Рапирането е нещо като медитация за мен, изливам си душата, успокоявам се.

    2. Спортуване (Street Fitnes, Плуване)

    Спорт-а за мен е неизменна част от живота ми!
    Спорт-а е здраве,тренирам си редовно по лостове и успоретки,
    И гледам да примесвам това с плуване, е когато има време...
    Както всички и аз работя ,хобита много време малко..
    Но съчетавам все някак си нещата ! :)

    3. Филми

    Любими филми ужаси,комедий,екшън,любовни,драми..
    Както повечето хора на света обичам филмите,
    Дори нещо повече отбелязвам го като хоби защото
    Не мога да заспя без да си пусна да изгледам някой филм..
    Когато се прибера от работа пребит и си пусна един филм,
    ми действа някак си разтоварващо!

    4.Компютри (Програмиране,Разгадаване)

    Понякога обичам да се захвана и да работя по някой сайт,
    Какво имам предвит да работя по някой сайт,хрумва ми тема музика почвам да си правя един прост дизайн да си го кодирам леко по леко след това идея след идея докато се получи нещо или не се получи нищо... :D
    Разгадаване : с това имам предвит когато попадна на някоя програмка която ме кефи или която ми трябва а хич не ми е ясна, много обичам да се ръчкам докато не я разгадая инат голям съм не се отказвам докато не постигна това което искам!

    5. Под Небето (Разходки,Запознанства,Общуване)

    Обожавам да се разхождам с приятели/ки или сам.
    Хубаво време,силно слънце,чист въздух,зарежда с много настроение! също така не пропускам да завържа някое ново запознанство, определям се като много общителен човек.
    Не възразявам да завържа някое ново познанство напротив радвам се когато това стане,все пак колкото повече хора познаваме толкова сме по богати! пък ако излезе някое приятелство още по хубаво! :)

    Мога да кажа още много неща,хобита и интереси за себе си но мисля да спра до тук... :)

D3M0NA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Моля, моля пак заповядай само да не ти става навик бъзикам се естествено с удоволствие помага стига да е по възможностите ми !
  2. ами в такъв случай заповядай още няколко сайта дано с тях стане и успееш да свършиш работа ще се радвам да съм полезен ! Успех ! 1.този сайт. 2.този също. 3.и евентуално този!
  3. http://www.azlyrics.com/add.php - попълваш всичко и си готова дори няма нужда да се регистрираш ! Дано да съм ти помогнал !
  4. и аз ще изкажа своето мнение и ще дам някой съвет. лично за мен най добрата комбинация е Behringer B2 Pro за микрофон + M-Audio Fast Track за захранване ! като това е най евтиният вариант който мога да препоръчам но качеството си заслужава! но като цяло да ползваш Behringer за микрофон и да очакваш високо качество нямам как да стане но без значение какъв микрофон ще ползваме ако нямам добро захранване така наречения ресивър,смесител общо взето ако нямате добро захранване какъвто и микрофон да си купите дори и от 1000 лева да е ще вади по гаден звук и от обикновен skype микрофон... и да не забравяме трябват ни и много добри слушалки ако ще записваме домашно! Отбелязвам че това си е лично моето мнение по мои тестове и наблюдения,някои от колегите във форума може да са на друго мнение,това е което аз съм пробвал и мога да препоръчам!
  5. Ами честно казано темата на текста не ми хареса изобщо (ако въобще има такава..) римите долу горе се връзват тук таме,продължавай ако тепърва започваш продължавай да опитваш!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.