Jump to content
Българският форум за музиканти

KeepRollin

новаци
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Profile Information

  • Gender
    Male

KeepRollin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Обществена Репутация

  1. Ще помоля да ми бъде заключена темата от някой с достатъчно права.
  2. Момента, в който го чух оня да свири на СГ-то ме изкефи веднага. Концерта сега го пресполових. Много яко звучи!
  3. Мелодията принадлежи на нечия песесен, нали? Аз я намерих вече. Днес имам, какво да разучавам. Riick Derringer - Rock and Roll, Hoockie Koo се казва. По въпроса за общуването и изявата във форума, откакто съм завършил университета не бях чувал нещо изсмукано от пръстите. Кои неща да уточнявам след като съм дал конкретен линк с конкретно време на неговото започване и директен въпрос .... "втората мелодия, която свири.Името на песента?"Спирам до тук да не останете, г-не, с убеждението, че се заяждам или нещо такова. Тука май се чувствате задължени да напишете нещо без значение дали е по темата или не, както в моята за китарата някой се обажда как живота бил твърде кратък да свириш на т*шак китари. Все едно съм му дал моята и съм го накарал да я ползва за основна?!? iliev.p я кажи сега дали свири нещо свободно и ми прилича на някоя песен, или наистина ми прилича на песен и е песен.
  4. Здравейте, интересува ме втората мелодия, която свири. Името на песента? Дал съм линк с няколко секунди преди да я започне. https://youtu.be/PwpNFoip5VY?t=1m27s
  5. Всъщност всеки ден влизам във форума да преглеждам, но понякога само логнат. Китарата и усилвателя за начално ниво са ми супер. Не знам, какво не им харесахте. Много съм доволен от нещата си.
  6. Майтап си правех, бе, брат! Оценявам твоите и на другите съветите! Полезни са ми много. Много свежо мнение! Взел съм LP 100, живот и здраве следващата е Gibson, но нека се понауча на електрическата.
  7. Така, както ме изкомандва мога ли да не се съглася, да ида към музикален магазин.
  8. Господа, в спора няма нищо лошо тъй като помага да се стигне до яснота по въпроса. И все пак...как да си наглася китарата с моя колан, за да е заключено добре и спокойно да свиря по 1-2 часа.
  9. В такъв случай към тези ли да се насоча?
  10. Ще внимавам при монтажа. Не ми стана ясно как ще се откачи колана след като сложа strap lock-a. Преди да поръчам колана разглеждах почти всички модели и не намерих разлика в двата им края. Искам да направя заключването прецизно. Все пак ще се ползва всекидневно по над час, трябва да мога, да разчитам на това нещо. Тея от 10лв, ако са някакъв т*шак мога да поръчам от 30лв на Dunlop?
  11. @Heatman, благодаря човече. Това е моя колан. Стори ми се стабилен Май не е със заключване. Тези дали ще ми свършат работа?
  12. Така е при мен. Не съм сигурен дали са вградени или трябва да купувам нещо допълнително.Вътре има винт. Не мога да разбера за страп лока. Благодаря ти! Да ти се връща! Нали не съм писал в раздел за хвалбите, за да получавам подобно отношение? Мене нещо ми е странно с тея изказвания тип "ни в клин, ни в ръкав". Наистина не разбирам подобно хапливо отношение. Спокойно, хляба аз няма да ти взема. Всичко е за удоволствие и от любов към музиката.
  13. Да, точно и благодаря за пожеланията! Това се опитвам да кажа на blr, че темата ми беше много полезна за мен самия не само за тази, но и за бъдещите китари. Следващата съм склонен да е нова или втора употреба, но до тогава ще знам, какъв звук искам и кои части, дърво, на болт или цяло тяло и пр. Без да мина през ниското няма как да усетя разликата на качественото. Градация, градация. Довечера с мой приятел музикант, ще я разцъкаме по-както си трябва. Нарочно взех колан, за да мога да се занимавам по два часа без да ми се налага да съм седнал. Който работи на бюро знае, какво е цял ден пред компютъра и после пак да ти се налага седнал. Килограми се качват, кръста боли, мускулите отслабват...айде ще спестя биологията.
  14. Ами дабъл пост е, ама не мога да редактирам. Надявам се мод да го вмъкне в предния. След саунд теста всичко изглежда и работи супер. От тука насетне практика, практика, практика.
  15. Избирал съм ги след като питах вас, четох мнения по чуждестранни форуми и ревюта. До колко може да се вярва на всичко на права вяра, аз не знам. Виртуоз няма да ставам, следващия Слаш няма да ставам, обаче аз знам, че ще свиря всеки ден по час-два. Epi LP 100 Vox Pathfinder 10 red, ама отзад пише 15W??, така че може да е 15. Благодаря за хубавите пожелания! Една мечта наполовина е сбъдната, остава да я подкарвам яката!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.