Jump to content
Българският форум за музиканти

KeepRollin

newbies
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About KeepRollin

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  guitar

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  Ще помоля да ми бъде заключена темата от някой с достатъчно права.
 2. Момента, в който го чух оня да свири на СГ-то ме изкефи веднага. Концерта сега го пресполових. Много яко звучи!
 3. Мелодията принадлежи на нечия песесен, нали? Аз я намерих вече. Днес имам, какво да разучавам. Riick Derringer - Rock and Roll, Hoockie Koo се казва. По въпроса за общуването и изявата във форума, откакто съм завършил университета не бях чувал нещо изсмукано от пръстите. Кои неща да уточнявам след като съм дал конкретен линк с конкретно време на неговото започване и директен въпрос .... "втората мелодия, която свири.Името на песента?"Спирам до тук да не останете, г-не, с убеждението, че се заяждам или нещо такова. Тука май се чувствате задължени да напишете нещо без значение дали е по темата или не, както в моята за китарата някой се обажда как живота бил твърде кратък да свириш на т*шак китари. Все едно съм му дал моята и съм го накарал да я ползва за основна?!? iliev.p я кажи сега дали свири нещо свободно и ми прилича на някоя песен, или наистина ми прилича на песен и е песен.
 4. Здравейте, интересува ме втората мелодия, която свири. Името на песента? Дал съм линк с няколко секунди преди да я започне. https://youtu.be/PwpNFoip5VY?t=1m27s
 5. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  Всъщност всеки ден влизам във форума да преглеждам, но понякога само логнат. Китарата и усилвателя за начално ниво са ми супер. Не знам, какво не им харесахте. Много съм доволен от нещата си.
 6. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  Майтап си правех, бе, брат! Оценявам твоите и на другите съветите! Полезни са ми много. Много свежо мнение! Взел съм LP 100, живот и здраве следващата е Gibson, но нека се понауча на електрическата.
 7. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  Така, както ме изкомандва мога ли да не се съглася, да ида към музикален магазин.
 8. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  Господа, в спора няма нищо лошо тъй като помага да се стигне до яснота по въпроса. И все пак...как да си наглася китарата с моя колан, за да е заключено добре и спокойно да свиря по 1-2 часа.
 9. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  В такъв случай към тези ли да се насоча?
 10. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  Ще внимавам при монтажа. Не ми стана ясно как ще се откачи колана след като сложа strap lock-a. Преди да поръчам колана разглеждах почти всички модели и не намерих разлика в двата им края. Искам да направя заключването прецизно. Все пак ще се ползва всекидневно по над час, трябва да мога, да разчитам на това нещо. Тея от 10лв, ако са някакъв т*шак мога да поръчам от 30лв на Dunlop?
 11. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  @Heatman, благодаря човече. Това е моя колан. Стори ми се стабилен Май не е със заключване. Тези дали ще ми свършат работа?
 12. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  Така е при мен. Не съм сигурен дали са вградени или трябва да купувам нещо допълнително.Вътре има винт. Не мога да разбера за страп лока. Благодаря ти! Да ти се връща! Нали не съм писал в раздел за хвалбите, за да получавам подобно отношение? Мене нещо ми е странно с тея изказвания тип "ни в клин, ни в ръкав". Наистина не разбирам подобно хапливо отношение. Спокойно, хляба аз няма да ти взема. Всичко е за удоволствие и от любов към музиката.
 13. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  Да, точно и благодаря за пожеланията! Това се опитвам да кажа на blr, че темата ми беше много полезна за мен самия не само за тази, но и за бъдещите китари. Следващата съм склонен да е нова или втора употреба, но до тогава ще знам, какъв звук искам и кои части, дърво, на болт или цяло тяло и пр. Без да мина през ниското няма как да усетя разликата на качественото. Градация, градация. Довечера с мой приятел музикант, ще я разцъкаме по-както си трябва. Нарочно взех колан, за да мога да се занимавам по два часа без да ми се налага да съм седнал. Който работи на бюро знае, какво е цял ден пред компютъра и после пак да ти се налага седнал. Килограми се качват, кръста боли, мускулите отслабват...айде ще спестя биологията.
 14. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  Ами дабъл пост е, ама не мога да редактирам. Надявам се мод да го вмъкне в предния. След саунд теста всичко изглежда и работи супер. От тука насетне практика, практика, практика.
 15. KeepRollin

  Избор м/у две китари Epiphone

  Избирал съм ги след като питах вас, четох мнения по чуждестранни форуми и ревюта. До колко може да се вярва на всичко на права вяра, аз не знам. Виртуоз няма да ставам, следващия Слаш няма да ставам, обаче аз знам, че ще свиря всеки ден по час-два. Epi LP 100 Vox Pathfinder 10 red, ама отзад пише 15W??, така че може да е 15. Благодаря за хубавите пожелания! Една мечта наполовина е сбъдната, остава да я подкарвам яката!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.