Jump to content
Българският форум за музиканти

Анита

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

Последни посетители

317 профилни разглеждания

Анита's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Вярно е stonsa трябва да имаш желание и все пак започни да свириш няколко.......1месец и ако искаш да се откажеш това не е хубаво а ако не ти дава сили просто продължи и ще разбереш че имаш желание
  2. И на мен не ми трябват втора употреба
  3. Sorry нова съм в този сайт и без да искам съм го пуснала 2пъти съжелявам
  4. Здравейте! Трябва ми помощ да избера дигитално пиано!Проблема е там,че аз събирам за това пиано а до сега съм събрала само 800-950лв.!!!!За това ако може да ми препоръчате някое дигитално пиано но да не е втора употреба. Изискване: Да има три педела да не се пренастройва постоянно И да има вход за слушалки Благодаря,предварително!
  5. Здравей!Според мен може да се научиш за по-малко и от година!Въпреки че положих много усилия за да стигна до тук е доста хубаво.Аз съм се учила сама само с помоща на един приятел който ми казваше някои знаци.Ако за сега нямате достатачно средства за ново пиано тей като не са по 50лв. може да си изтеглиш приложението Purfect Piano.Това приложение много ми помогна
  6. Здравей!Аз имам подобен случай!Свиря на виртуално пиано от близо 4 месеца и сега дойде момента да си взема истинско.На това което аз съм се спряла е Дигитално пиано: Марка-Acustika Модел-,,DP" 100A с USB вход. Отидах в един мой приятел и той имаше същото пиано повярвай ми наистина е много хубаво въпреки че много не мога да избирам тей като съм само на 11 но това няма значение твой е избора!Късмет с избора!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.