Jump to content
Българският форум за музиканти

Isar

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара, бас, барабани

Isar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, свиря на китара, бас и барабани. Пролетта почина дядо ми и намерих дудука му, който е наследство от неговият дядо (някъде в края на 19-ти век - автентичен е). Къде и как мога да намеря някакви съвети и да се науча да свиря на него. Когато бях малък дядо ми свиреше всякаква народна музика на него, когато ме водеше с него на полето с овците, така че - видял съм, че този малък инструмент може да изкара почти всякакви звуци. Правя някакви жалки опити вкъщи, и това, което виждам е, че при различна компресия скача в различна октава, понякога бърка и тоналностите, възможно е и да дава дефекти от възрастта. Семейна реликва е, скъп спомен от дядо ми, и задължително искам да се науча да свиря на него! (има 6 дупки плюс една седма отдолу, не знам какъв вид е)
  2. Здравейте, свиря на китара, бас и барабани. Пролетта почина дядо ми и намерих дудука му, който е наследство от неговият дядо (някъде в края на 19-ти век - автентичен е). Къде и как мога да намеря някакви съвети и да се науча да свиря на него. Когато бях малък дядо ми свиреше всякаква народна музика на него, когато ме водеше с него на полето с овците, така че - видял съм, че този малък инструмент може да изкара почти всякакви звуци. Правя някакви жалки опити вкъщи, и това, което виждам е, че при различна компресия скача в различна октава, понякога бърка и тоналностите, възможно е и да дава дефекти от възрастта. Семейна реликва е, скъп спомен от дядо ми, и задължително искам да се науча да свиря на него! (има 6 дупки плюс една седма отдолу, не знам какъв вид е)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.