Jump to content
Българският форум за музиканти

VoraciousAether

newbies
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About VoraciousAether

 • Rank
  Ослушващ се
 1. Здравейте, търся информация относно добри места и хора, които да поправят кларинети (смяна на корк, части, падушки). В границите на София или Самоков. Благодаря за отделеното време!
 2. Здравейте, знаете ли къде в София може да се свири на тимпани? Говоря за репетиционни, студиа, училища с тимпани (само че да се знае за тях, че могат да бъдат употребявани от външни лица), или подобни. Все още не искам да питам дали е възможно да разгледам учебните инструменти в музикалната академия или в училището "В. Пипков" - не и преди да съм разбрал, че няма други възможности. Всякаква информация би ми била полезна. Никифор
 3. VoraciousAether

  Акустични китари с малко тяло

  Благодаря за отговора. Въпросът ми обаче е къде могат да се намерят такива китари в София. Може би употребявам "травъл китара" неправилно, но ми се струва, че моделът от първия ми пост е частен случай на травъл китарата, тъй като повечето травъл китари, които съм виждал по сайтове са с по-голямо тяло. Както казах, може би дефинициите ни се различават, важното е даденото описание на търсената китара.
 4. VoraciousAether

  Акустични китари с малко тяло

  Благодаря на badmadafaka, ще проверя в магазините на Фактор. Свързвам израза "травъл китара" с китари от този тип: Възможно е изразът да се употребява различно от другите....при тази китара тялото е съвсем малко смалено, при китарата от първия ми пост тялото е смалено до минимум. Не искам да конкретизирам какво търся защото съм отворен към възможността да открия неочаквано китара, която да ми хареса. Важното е тялото да не е, относително, с по-големи размери от китарата на предишната ми снимка, без значение плиткостта, и грифът да е с размерите на обикновената акустична китара. Това са двете ми изисквания, заедно с откриваемостта на китарата, по възможност, в София. Освен това харесвам ренесансовите и бароковите форми, но това е на заден план.
 5. Здравейте. Търся информация относно места в София, където се изработват или продават акустични китари с малко тяло. Не става въпрос точно за травъл китари, по-скоро за нещо подобно на това: Искам да акцентирам върху това, че грифът трябва да е, поне относително, с размерите на обикновенте акустични китари. Не търся акустична китара от по-малък размер, а с по-малко тяло. Ако притежавате информация и относно други градове в България, напишете ми за тях. Голям приоритет обаче е София. Благодаря на хората от форума.
 6. VoraciousAether

  Каба гайди / кавали

  Благодаря. Пиши ми на desteni.1966@abv.bg
 7. Здравейте. Търся информация относно къде, препоръчително в София или околността, могат да се намерят хубави каба гайда и кавал, и на каква цена. Предполагам в този форум има хора, които разбират и имат опит с инструментите и произвеждащи ги ръчно хора, бих могъл да търся информация сляпо в интернет, но знам че няма да открия търсеното. Благодаря на всеки, който би отделил време да отговори. Никифор
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.