Jump to content
Българският форум за музиканти

Peiballs

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    klavir

Peiballs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. "Последното, което се сещам е вече излишно да пиша, защото е за стиловете,но нека да го кажа:много синтезатори на Ямаха от серията ПСР не четат всички фойлове с разширение sty." А какви файлове с какво разширение могат да четат?
  2. Пробвах , записах 3 файла от клавира на дискета. Флопито чете дискетата сменя файловете, но не мога да намеря от къде да ги пусна или как . Когато същата тази дискета я поставя в компютъра, не я чете иска да я форматира. Форматирам я аз на компютъра , слагам файлове за ямаха , поставям я отново в клавира , изписва - type error or unformat=. И така , въртя се в този омагьосан кръг почти година . А вие как си решихте проблема YAMAHA QS300?
  3. Благодаря, че откликнахте на моето запитване. Мисля, че флопито работи , защото при поставяне на дискета позволява, тя да бъде форматирана , но не я отваря. Когато форматирам дискетата на клавира и след това се опитам да запиша файлове на нея, компютъра не я отваря. Може би със определена програма става записването? Формата на стиловете, които имам е "sty". На не форматирана от клавира дискета качвам файловете , но клавира после не я чете.
  4. Здравейте, проблемът, на който търся решение е , флопито работи, но не иска да чете дискетата. Проблемът във файловете ли е или в начина на записване? Моля ви помогнете
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.