Jump to content
Българският форум за музиканти

PeteGilmour

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

406 профилни разглеждания

PeteGilmour's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. А на разглобената какво и е на грифа?
  2. Благодаря за отговора! За жалост съм от Варна, но като поразмислих малко реших че може да посъбера пари и да си взема някоя бас китара от Thomann в бъдеще.
  3. Здравейте! Както знаете от една друга тема, която бях пуснал аз съм начинаещ и съм на 14 години. Още преди да почна да свиря на китара се замислях за бас, но се отказах. От темите които изчетох във форума за Бг китарите видях че няма много позитивни мнения. Аз обаче търся бас китара, но понеже не искам да закупувам чисто нова такава( понеже има тръпка в реставрирането), искам да помоля. Ако някой от потребителите има такава китара и мисли да я изхвърля или нещо подобно, аз съм готов да я взема на символична цена (10-20лв) и да я обгрижа. Не държа да е в добро състояние.
  4. Благодаря за отговорите и че ми отделихте от времето си да ми помогнете! Забравих да кажа, че китарата е Кремона и че това ще ми е първи опит в "лютиерството". Смятам да купя от евтините китайски адаптери за малко левчета и без това няма да се набутам с много ако нищо не се получи, а и ограничените финанси на 14 годишния тийн няма да намалеят с много.
  5. Здравейте! Начинаещ съм, свиря от 10 месеца много търсих във форума тема за разликите при китари само с 1 адаптер и китари с много адаптери. Правя темата понеже наскоро се сдобих с акустична китара с форма подобна на Gibson Es-175 и искам да и сложа адаптери. Благодаря за съветите предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.