Jump to content
Българският форум за музиканти

benibi

новаци
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    bass

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

benibi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. benibi

    Рок клубове в БГ

    Здравейте, не съм сигурен дали тук трябваше да бодна тази тема. Като всеки групар свирещ по клубове се опитах да изнамеря имена, адреси и координати на повече в страната. Нещо не можах да се оправя, идеята ми е всеки който знае адреси и координати на клубовете да ги публикува в тази тема. Така всяка група ще има възможност да се свържи с много повече клубове в страната, и така ще има възможноста да се пообиколят. За съжаление аз знам сравнително малко и те са в София. клуб ФЕНС - бул "В. Левски" 114 клуб "ТРИ УШИ" - ул. " Три уши" 1 пп: а на тези клубове пък не им знам телефоните за да ги публикувам и тях
  2. За тоя текст и стил имам идея за вокала и е по подходящо да е в темпо 120 и с една по хард китарка че утепаш рибката. Опитах се да ти го зачуруликам тука по монитора ама нещо не се получи.
  3. С радост давам тези два акорда Adim , F#7+5/9m батка не акордите ти трябват първо, има ли вокална мелодия този текст, имаш ли идея за мелодия, скивай каката ква и е тоналността. Едно парче може да се състои точно от два акорда, в куплета, и припева, а дори в соловите теми. След това става супер хит. МОже да го нафрашкаш с 1000000.... акорда и на нищо да не прилича. Да ти врътна едно аранжиментче ?
  4. Дай малко помощ, като споделиш каква ти е дръмс машимката, добре би било да попрочетеш и малко упътването на свирката.
  5. ... задавам си един въпрос за едно радио , и рекламата муе готина само колко яко завучи " Зи рок - рок радиото на българия ". Само се чудя е тея пичове дали не са сбъркали адреса ? Каде е рока на българия в това радио? Случва се всеки да се пообърка, така че е по-правилно е да бъде "Зи рок - рок радиото на света" А за другите, е там вече нямам думи, една боза, една помия направо си е таратор от глупости...
  6. Абе пичове кво сте се хванали, има музикален бизнес в БГ, и то много сериозен. Не слушате ли радио, не гледате ли телевизия? Въртат се пет физиономий които яко си цакат, за да бъдат излъчвани по медията. Кое радио ша пусне парче което си записал и им го даваш за тяхната фонотека. В повечето случай не го и слушат. Не били чували за теб и тем подобни простотии. Друго си е като го подплатиш с малко кинти тогава ставаш намбар уан. Спор няма, че все пак трябва да има и някакава стилова ориентация и смислен текст, аранжимент. А когато парчето ти се е запяло по клубовете и лайфовете, музикалния редактор на радиото ти ги блещи едни от рода ще ти се обадим, с две думи "на баба ти фурната". БГ радиата бълват чужда музика, лошо няма, само се чудя тия изпълнители как ли си цакат /те горките в повечето случай не са и чували за БГ/ Важно е да познаваш и някой музикален водещ за да може стабилно да го почерпиш, тогава ще те врътне един-два пъти в неговото предаване. От както свят светува изкуството се оценява след смъртта на твореца. Тогава е апогея за неговия бизнес. Ето ви цитат на Браян Мей "изкуството е хоби за богати". цитат на Фил Колинс "за да си добър музикант, първо трябва да си добър бизнесмен" А вие ще ми говорите, че нямало музикален бизнес в БГ, естествено че има и то доста сериозен.
  7. За съжаление нашата родина мила ще спечели след има - нема петдесетина годинки ако не и повече. Същото е и с шампионатите и прочие. Как мислите че става една държава заобиколена от бесна чалга да има нормално развитие. Кой ще от вас ще пусне в дома си един един просяк или някой за който се знае че е корумпиран тип. Вие да познавате един интелигентен и образован тип и да мята гюбеци по масата? Дори и у управниците, това е често срещано явление, единия крак върху покривката, другия в паницата с пържолата ... ... Както казва бате Драго "кажи каква музика слушаш и аз ще ти кажа къв ти е интелекта". Е те тая държавица, седем века и половина под робство е с генетично скапан мозък. Бая поколения трябва да се врътнат за да се поизчисти гена. Това не е моето мнение, а моята категорична констатация. Нека си свирим рокенрола и да не търсим топлата вода тя е открита, само да хванем цаката как да я ползваме.
  8. Що не опиташ да духнеш по силничко. Само трябва да внимаваш да не му обрулиш копчетата на тромпетчето.
  9. Много правилно, така е! Набутването е в зависимост от разбирането.
  10. А в мосюбриколаж може да се резнат с точните размери само за 35 кинта целия дървен сет. Говоря за 5 / пет/ пада, нали е голо дърво. Иначе е ковти инвестициоя 200 кинта за дърво + стойките на които да се окичат и става майка си и баща си. 200 лв вървят руски елекронни падове със стойките и това е за комплект.
  11. Няма грешка ! Той Ники вокала често си забива с БГ-рок. Няма нищо лошо в това. Само се питам на каде ли му върви имиджа така. То последната им изцепка беше на 30.11.06. в клуб Трафик. Пича си пя железно с БГ-рок, и публика си имаше. Забележително много хора бяха там, с персонала и охраната цели 18 /осемнадесет/ човека.
  12. benibi

    Jackson

    От евтините модели е най-разумно да си вземеш JS-30 цената и е 545 лв. При добър късмет може да попаднеш и на японско производство. Случва се макар и рядко, зависи как са помешани партидите.
  13. benibi

    Jackson

    Китарката е по малко от 500 лв. Там кадето си я гледал, нещо са изклатили цената. Ама и xxxx правят магии с цените, ако че са вносителите на Джаксън. И те не знаят на кой свят се намират. Джаксън или Фендър - made in CHINA
  14. СУПЕР !!! А може ли за едно КОРГче в басчето. Много вко е изобретението.
  15. Ами честито. Браво имаме си нов озвучител. Бирата е много готина, мерси, като се видим да ни звукнеш готино иначе ние нема да те черпим. Също така много те моля не ни ръси с много кинти. Па ни ще ти свирим и на уше.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.