Jump to content
Българският форум за музиканти

lucellent

newbies
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lucellent

 • Rank
  Ослушващ се

Recent Profile Visitors

48 profile views
 1. Няма как. Когато инвертираш две акапели (в случая английска и испанса версия в едно) върху оригинал, това е все едно да махнеш само едната версия, и другата да остане. PS. Потърсих а потенциална караоке версия, но уви. Трябва да се разровиш много повече ако наистина ти е нужна.
 2. lucellent

  Проблем в Kontakt - Strummed Acoustic

  Оправих го
 3. lucellent

  Проблем в Kontakt - Strummed Acoustic

  Здравейте, закъснях с отговор, но донякъде разбрах къде е проблемът. Ако темпото на песента надвипава 140, тогава започват проблемите. Иначе няма проблеи, но да речем докато съм пуснал инструментал заедно с цялата песен и песента спре, инструмента продължава да си свири.
 4. Ползвам плъгина посредством Fl Studio и почти всеки път, като въведа ноти и ги възпроизведа, то почва да засича, забавя, спира и т.н. Проверих си аудио настройките - наред са си, проблемът е от плъгина! Ето един пример:
 5. lucellent

  Превод на песен

  Първо ще се съгласиш ли да преведеш съвсем малка част за пример?
 6. Здравейте, някой би ли се захванал да преведе една песен, ако може? Не става въпрос за буквален превод, а такъв с който песента да може да се изпее в български вариант (демек да е с еднакви срички и такти) като се запази смисъла. Нещо като писане на нов текст върху готова мелодия
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.