Jump to content
Българският форум за музиканти

Marry

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Marry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Marry

    Вокален педагог?

    Здравейте, търся добър вокален педагог(поп и джаз), който да учи на техника и да умее да изгражда собствен стил на изпълнителя. Като се зачетох във форумите най-место срещаните имена са на Георги Мирчевски, Роси Овчарова, Аня Краваева и Аделина Колева. Кой от тях според вас е най-добър и долу-горе колко взимат на час? Също ако някой се сети за друг добър педагог да предлага и да оставя кординатите му. Мерси предварително!
  2. Marry

    вижте

    Струва ми се, че момичето пее леко носово, но може би това е заради качеството на клипа или заради самата озвучителна техника. Въпреки всичко, момичето има чист глас и ако проявява желание и упоритост и ако попадне на добър учител всичко ще се изглади постепенно.
  3. Здравейте, чудя се коя от тези песни: Maria Sherifovic - Molitva, Celine Dion - Power of love, Kelly Clarkson е най-подходяща за чужда песен за певчески конкурс и коя е най-трудна според вас. Ще се радвам на всяко едно мнение.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.