Jump to content
Българският форум за музиканти

VASQO

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

VASQO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Тва можеш да го видиш само в някоя друга държава, пък ако се скапе което до сега не ми се е случвало ще ремонтирам, ако пък ли не ще си купим други... Между другото така и не видях мнение за мониторите които бях споменал по горе... Yamaha или KRK със съответните модели в поста...
  2. Определено няма да диджействам, контролера беше поредната играчка която си купих да разгледам и която за купони е идеална. Относно това за което ще се ползва е за запис на вокали и искам компонентите да са Пт по висок клас за да има и прилично качество, не само доволно.
  3. Значи слушалкита смятам да ги ползвам за мониторинг по време на запис и предпочитам да са от висок клас..
  4. Ами не 2011 година е машината с най високия клас на конфигурация, понеже се занимавам с ремонт на компютри и компютърни системи та спечелих търга за машината, която е с повреда във видео картата, което не ми е никакъв проблем за отстраняване и така. Колкото до бюджета около 1600 лева..
  5. Ами държа на това, защото смятам да ги ползвам. В такъв случай AKG би ли бил добър избор или по точно К701 или К712 виждам че са висок клас? Сори за спама който в момента правя, но забравих да спомена в съветите и предложения за активни монитори. Харесал съм си две марки монитори, но нека някой по опитен да изкаже мнение относно марка и качество. Става въпрос за KRK Rokit RP8 G3 или YAMAHA HS8.
  6. Здравейте! Първо, както се вижда съм нов във форума и бих бил благодарен на вашите съвети по темата. Обичам музиката и се заигравам през свободното си време, колкото и малко да е то. Музикалните инструменти не са от силната ми страна, но като за хоби и за слухар може би доволно на пиано. Сега да минем по същество. Започнах да си изграждам домашно студио за занимавка през свободното време, като ще ползвам следната конфигурация, която пренареждам в друга кутия, защото не се събира всичко и най-вече охладителя на процесора: Intel Xeon Core Quad 2.4 GHz/8M Cache, Kingston SSD 512 Gb, RAM 8Gb - 4x2Gb DDR2 Kingston, FireWire Controller 3x1394, Видео - Zotac GTX 670 2gb 4k Ultra HD, и две звукови карти Creative Audigy SB0090 с външен контрол модул SB0010 и Asus Xonar d2x/xdt/a , които за сега ползвам със фантомно захранване на микрофона. За в момента си използвам следните компоненти: Кондензаторен микрофон - sE electronics sE2200a, слушалки - Monster Beats By Dr. Dre Pro, Поп филтър, звуко изолационен материал с пирамидална структура и един DJ Controller Numark N4, който си го ползвам за други цели. Искам да ме посъветвате каква външна звукова карта да си взема нещо, което да е на Firewire и да е доста добро тъй, като смятам да заменя досегашните две. След известно време смятам да заменя компютъра със АйМак 27 и микрофона с Neumann U87/89 или sE electronics GEMINI II така, че да не сменям пак звукова карта с по добра. Благодаря педварително за всички съвети и критики които също бих приел като съвет. А това тук е компютърчето което ползвам.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.