Jump to content
Българският форум за музиканти

Boyan Bo

newbies
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Boyan Bo

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара
 1. Привет метълисти.... По време на това събитие ще чуем в изпълнение на живо следните парчета на Ювиги: 1) Различен - от първия албум на Ювиги - "Сива Пустиня" 2) Края Огъня - от втория албум на Ювиги - "От Първо Лице" 3) 681 - от втория албум на Ювиги - "От Първо Лице" (със специалното участие на Ryo Okumoto от Американските прог великани Spock's Beard) И това само за начало.... УУууууааааааааа!
 2. Здравейте китаристи, Китаристи, музиканти, приятели... Радваме се да обявим втория китарен уъркшоп с един от най-интересните и продуктивни китаристи в България - Валентин Моновски от група Ювиги. Кога: 4ти Юли (събота) Час: 19:30 Къде: Магазин MMG Дискусията ни ще протече около парчетата "Различен", "Край Огъня", и инструментала "681" - които Вальо ще изпълни НА ЖИВО! Ще научим всичко което можем около тези композиции, и в по общ план, ролята на китарата в творческия процес на Българската прог-метъл банда ЮВИГИ. Други теми ще бъдат ; предпочитано оборудване - китари, усилватели, струни, перца; китарни упражнения, и музикалните влияния чрез които китарата допринася към звука на бандата. За втори път се прави такова уникално събитие в България - workshop и дискусия с един от активните китаристи на Българската рок и метъл сцена. Не пропускайте шанса да зададете своите въпроси по отношение на композиция, техника, и музикални вдъхновение, и т.н. Очакваме Ви на 4ти Юли.
 3. Ехо, Някой спомня ли си колко хора е имало? То беше отдавна, паметта вече лъже....
 4. Браво на Dash the Effort, и на всичко останали групи които се качиха на сцената. Независимо от всичко конкурса беше много интересен, имаше супер свирене, супер изненади (от много страни) и много положителни емоции. Ще видим кой ще се представи подобно догодина. \\mm//
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.