Jump to content
Българският форум за музиканти

accordeonist

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно accordeonist

  • Рожден ден 11/20/1966

Previous Fields

  • Инструмент
    акордеон

Contact Methods

  • Website URL
    http://ramzes1966@abv.bg
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    гр.София

accordeonist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря,Степан.Вече се свързах с представител на Петко Фогата,ще вършим работа след Нова година.Весели празници от мен!!!
  2. Ами хайде и аз да напиша нещо,нали така.Очевидно колкото са хората,толкова са и мненията,и все субективни,затова и аз ще дам своето. Акордеонът е универсален инструмент,който става за всичко,стига да знаеш как.Няма как да занесеш пианото на гръб където си поискаш.Няма как да свириш и пееш едновременно с духов инструмент.За акордеона не трябва ток,както за синтезатора,колофон,както за лъка на цигулката или перце,както за китарата.Съгласен съм,че акордеонът осакатява фолклора,но с уточнението,че вероятно е попаднал в ръцете на някой,който не знае какво да прави с него.Е,слава Богу,че с мен не е така,иначе нямаше да пиша тези редове.Аз няма да плюя срещу всички останали инструменти,защото всеки труд е достоен за уважение.За мен хората се делят на музиканти и всички останали.Мога да дам на всеки желаещ сайтове,след посещението на които да промени негативното си мнение за този уникален инструмент,след като чуе как звучи на акордеон,попаднал в ръцете на правилния музикант, хавайско буги или serbian kolo,или класика.Някой от вас свирил ли е "Полетът на бръмбара","Очи чорние" или "Перпетум мобиле" на акордеон?Уверявам ви,звучат чудесно.А ако опитате и не е така,значи не сте свирили достатъчно и в това е единствения проблем!Пожелавам ви много усмивки!!
  3. Здравейте!!!Търся майстор по ремонт на акордеони!Имам 96 басова "Делиция" с акустична кутия и златист цвят,нещо уникално за България.Изработката е много добра,когато мине през озвучаване,има много меки гласове.Търся майстор от София,който наистина да разбира от този занаят и да ми направи укрепване на меха,както и някаква профилактика на гласовете,че напоследък нещо започнаха да издишат!Това е,успех на всички!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.