Jump to content
Българският форум за музиканти

assassina123

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

assassina123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Колега да те питам китарката как е в сравнение с Епи Лес Пол стандарт и как се справя с по-твърда музика (разбирай дет,траш и тн.) ,защото точно между този модел се колебая и Епи-то стандарт.А и ако може да споделиш откъде и на каква цена я закупи ще съм много благодарен. Иначе е много хубава и с здраве да си я ползваш.
  2. Здравейте ,спрях се на тези 2 китари и не мога да реша коя да си взема.Голям фен съм на Лес Пол дизайна и щях да грабна епи-то ,ако не слушах доста по твърда музика от блус,рок и хеви метъл.Слушам доста дет,траш,спийд метъл ,а съм чувал ,че един Гибсън/епифон не е подходяща китара за такъв стил ,но пък и слушам наравно с това както казах по-горе блус,рок,хард рок и по-леки разновидности на метъл музиката.И затова това ЕСП ми се видя като добро решение (вие ще кажете по-добре) ,защото съм чувал ,че ЕСП са по-метъл ориентирани китари попринцип. Ето и конкретните обяви : http://www.thomann.de/gb/epiphone_les_paul_standard.htm http://www.thomann.de/gb/esp_ltd_ec256_fm_csb_bstock.htm Принципно не храня чак такива големи надежди ,че ЕСП за 300 евро с стоковите си адаптери ще извади хубав звук какъвто искам аз за стиловете ,които слушам , но кажете като за начало ще мога ли да карам с тях и по-добри ли са от на Епи-то. Ами това е като цяло и благодаря предварително за отговорите.
  3. За тези пари Роланд имат добри предложения.Можеш да си вземеш от Cube 15x до 30х вече в зависимост какво искаш.Peavey Vypyr не е зле също.Аз да питам гледам ,че има на едно място Marshall MG15 за 200 лв. и питането ми е заслужава ли си тоя усилвател ,сравнен например с Roland Cube или Peavey-то ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.