Jump to content
Българският форум за музиканти

Zdravko_97

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Синтезатор

Zdravko_97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте, начинаещ съм в сферата. Искам да попитам дали съществува някакъв софтуер чрез, който мога сам да правя стилове (ритми, аранжименти) и да ги конвертирам за клавира ми. Питам, защото на компютър ми се струва по-удобно вместо да стоя надвесен върху синтезатора в продължение на час. Благодаря предварително. Поздрави от Монтана!
  2. Zdravko_97

    Roland G 600

    Благодаря... ще го направя!
  3. Zdravko_97

    Roland G 600

    Благодаря за отделеното внимание , всъщност по-голямата ми болежка беше точно за качването на инструменти (бленди(благодаря за термина)) Благодаря за разясненията!
  4. Zdravko_97

    Roland G 600

    Здравейте... наскоро си купих Roland g 600 с неработещо флопи (на тънки пари беше). Въпросът ми е обикновенно компютърно флопи би ли могло да замести старото или трябва да търся оригинално на Roland? И понеже съм абсолютно начинаещ и преди не съм се занимавал въобще с подобни неща (не мога да свиря, но имам желание и почти всеки ден тренирам) бих попитал дали може да се качват на клавира други инструменти, различни от заводските (не знам как е музикантският термин). До колкото съм чел за модела, ритми могат да се качват, но за инструменти нищо не знам. И трети и последен въпрос: Миди изходите за какво служат? Благодаря предварително за отделеното внимание... Поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.