Jump to content
Българският форум за музиканти

denidim

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

denidim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами не мисля. Винаги са ме учили да не пея на гърло и вече колко години никога не съм имала проблем. Пък и педагозите ми също не мислят,че е от това. Мен ме боли дори когато само си тананикам.
  2. denidim

    Болки при пеене

    Здравейте, имам един проблем. От малка се занимавам с пеене и преди половин година започна да ме боли гърлото при пеене. Първо ми казаха, че е от умора и не пях 2-3 месеца, за да оставя гласът ми да си почине.След като това не помогна отидох при УНГ специалист, който каза, че гърлото ми е наред. След това отидох при един професор, за да види гласните ми връзки, но и той не откри нищо. Казаха ми,че може и да са полипи и ми направиха гастроскопия. Там също не откриха нищо. И от 6 месеца почти не съм пяла, защото започна и веднага ме заболява гърлото. А си пея от години и досега не съм имала никакви проблеми. Ако някой има някякви идеи ще съм благодарна
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.