Jump to content
Българският форум за музиканти

Forest_Man

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Forest_Man's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. http://www.creative.com/emu/products/product.aspx?pid=15185 http://www.manualslib.com/manual/279232/Harman-Kardon-Pm665.html За да не пускам друга тема пиша в тази пак леко малоумен въпрос относно свързване има ли вариянт да се свърже E-MU 0404 USB(това е друга карта не от темата) към Harman/Kardon PM665 през MIDI изхода на картата към RCA входовете с кабел MIDI към чинч или MIDI изходите и входовете на картата са направени само за Kayboard-и и т.н. И ако е възможно софтуерно трябва ли да се променя нещо?
  2. Много благодаря някави съвети за кондензаторен микрофон
  3. http://www.creative.com/emu/products/product.aspx?pid=17511 http://www.hifiengine.com/manual_library/harman-kardon/pm665.shtml http://www.manualslib.com/manual/631391/Magnat-Audio-Monitor-1000.html?page=11#manual Въпросът ми е възможна ли е връзката между 3-те компонента работя основно на Reason и Adobe Audition и вероятно ще се налага и включването на някакъв кондензаторен микрофон понякога когато трябва да се записват вокали при мен.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.