Jump to content
Българският форум за музиканти

Драго

Members
  • Мнения

    211
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    keyboard

Contact Methods

  • AIM
    dary691
  • Website URL
    http://www.myspace.com/elinorbg
  • ICQ
    421721525

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    музика, аранжименти, звукозапис

Последни посетители

2978 профилни разглеждания

Драго's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Обществена Репутация

  1. Как се влиза в новата препратка или тан каквото му се казва с акаунда от форума, пи-а име парола и ... няма никой, грешка било.
  2. Много яко пред очите ми е как в накоя чалга или рок кръчма , кръчмаря чинно изплаща хонорара, отчита входа, внася осигуровките, вписва в трудовата книжка колко халтури са врътнати ... това ще да е голям купон
  3. Не съм прочел темата тъй като съм убеден какво пише и как се развива. Моето мнение е че бг-то няма никакви шансове на световния музикален пазар. Малка държава при това супер бедна (това е показателно за световния пазар) Масово неграмотно население. Поп,джаз, рок , метъл и разновидности идват от въд океана, запада - показателен факт. Арабеските никой не гльопа за да слуша мааинета. Българското нещо си е гнило от вътре . За съжаление този сайт е абсолютното доказателство защо бг музика бял свят няма да види. Отговорите се в този сайт Успех !
  4. Може би защото чичо Джак Д. го нямаше в студиото , а това не е добре
  5. Ето така май е по-добре Без Разписание - Зараза
  6. Драго

    Ibanez Owner's Club

    Е какво говориш още преди години, 91-ва Сашо от Сигнал нали искаше да вземе неговата и да му даде един джем ама Вале умен и не се нави
  7. Драго

    Ibanez Owner's Club

    Ичи я не се занясай а вземи да метнеш една снимка на китарата на бате Вальо, прасни една лепенка на марката и това е
  8. хахаха позирал ли си с китарата пред огледалото?... щото аз съм Какво говорите бе хора, ами аз така станах китарист, скивах че ми отива и айде. И не се смейте, защото е така, стойката е важна останалото е дробчета пп: иначе Richard Kruspe - нафинк сола, семпло, простичко и разбираемо
  9. А култовия акорд "Dm" каде го отсвирихте (Am , Dm, E ) и ето я перфектната комбинация
  10. ... не бе т'фа не е плейбек, гласът на певеца отеква в микрофона В цял свят е нормална практика за телевизия рецитала да е на плейбек за някой предавания. Не всяко телевизионо студио е в състояние да реализира изпълнението на живо. На италианския фестивал "Сан Ремо" практика е следното, това което се излъчва по телевизията е плейбек (само музиката пеенете си е на живо) , но пък в залата в същото време орекестъра си свири на живо. Диригента е със слушалки и слуша си плейбека който се излъчва и си дирижира в залата ама тва си е е***ти професионализма и бая отработен момент. Но е непростимо да правиш концерт с плейбек. В телевизията всичко става.
  11. Това какъв иструмент да си взема е много не адекватен въпрос. Един път трябва човека да се съобрази с бюджета и втори път аджеба за какво ще го ползва, дали ще са необходими разни арпежатори и прочие или ще се загнезди на три бленди. Гледам разни ора дали пари за свирка щото е модна или с много възможности и джвака едно пиано, един орган е некакъв стрингс, чат -пат брас. Просто влизаш в един магазин по специализиран за клавири и ги подпукваш по ред да скиваш коя ще ти допадне като цена и звук. Т'ва с мненията е толкова относително колкото и коя кака на околовръстното ще те врътне по добре.
  12. Драго

    Meytal Cohen

    А дали е си има гадже ...
  13. Драго

    Изгубен град

    Не знам дали тук му е мястото, ако не е модераторите ще го балтисат . Спретнах едно видео върху парчето " на Elinor, музиката си е авторска, но пък кадрите се от филма ''Final Fantasy VІІ - Advent Children"
  14. (Нямало мениджъри, продуценти, студия, феновете били тъпи, всички слушали чалга и т.н.) винаги има оправдание за собствените глупости Цялата тема е болезнено истинска, но според мен ключето от бараката се крие в горепосочения цитат. В БГ-то масово музикантите свирят в няколко групи едновременно (не се знае от кой храсталак ще изкочи зайчето-байчето). Тук вече се получава едно разпиляване на емоции, енергия и прочие. Често срещано явление когато някой има идея за парче, другите от групата очакват да им се предоставят партиите, кой какво да свири (евентуално). Има разлика когато аранжимента се прави от един и когато в него участва целия оркестър. Полирането на едно парче не е само репетиция до умопомрачаване (което и това лисва), а и до така наречената техническа репетиция, ако мога така да се изразя. Имам предвид подпора на звуците-блендите между различните инструменти в групата тяхната магическа съвместимост (това си е мое мнение). Не е и за пренебрегване факта когато в една група има хора за които това не била тяхната музика, не я чуствали, не я кефели и т.н. Е аджеба за чий к*р що щат в тази група. Мисля, че в пренебрегваните малки детаелчета се крие поне налко от успеха. Всичко това си е мое мнение и не бих искал никой да ангажирам със него. пп: може би ако в една група се другият какво свири сигурно ще е и по-добре
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.