Jump to content
Българският форум за музиканти

hihahu

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Piano

hihahu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. hihahu

    Тембър

    Ясно! Благодаря ви много
  2. hihahu

    Тембър

    Така е! Може би проблемът ми не е в тембърът, а в начина по който изкарвам звука, защото май част от въздуха ми остава в гърлото. Може и от това да е. Аз лично иначе искам просто да е по-мек а не дрезгав. В момента не бих казал че е какъвто и да е. Не е нито мек нито дрезгав. Плосък е точната дума
  3. hihahu

    Тембър

    Всичко което го изреди го спазвам от години Освен може би за студената вода, въпреки че пия такава която просто да не е топла а да е сравнително хладка. Някакви други идеи?
  4. hihahu

    Тембър

    Някой може ли да ми даде някой съвет как мога да си направя тембъра по-мек и по-красив? Разпявам се от години насам, но рядко и последните 2 седмици се занимавам всеки ден и нямам проблеми с интониране и т.н. но тембърът ми звучи ужасно Ако имате някакви препоръки освен тези за да не се пуши, ядат ядки, смучене на ментови бонбони и подобни вече изредени в предните статии ще съм ви много благодарен
  5. Пиши ми на лично аз ще ударя по едно рамо Скайп darg_dragon
  6. Ако е възможно да ми дадете скайп за връзка, защото тук не съм точно запознат как мога да ви пиша на лично през сайта. Не видях такава опция, а търсих доста.
  7. Аз лично мисля че се справям сравнително добре с интерпретацията на произведенията. Единственото което ме притеснява е че съм малко притеснителен по концерти, но ще се постарая да оправя този свой личен проблем в тези 6 месеца като си осигуря повече концерти Мерси много за мненията
  8. Кое СМУ? Аз лично сега работя с един учител, който е един от най-добрите в НМУ "Любомир Пипков" и също така преподава в НМА, но в теоретико-композиторския факултет и той знае как са нещата в неговия, но не е напълно запознат с инструменталния. И да попитам какво точно разбирате под много сериозно, защото е доста относително.
  9. Искам да попитам дали някой в този форум има някаква представа какво ще бъде нивото за влизане в инструментален факултет със специалност пиано. Ако някой случайно има информация или познати които могат да дадат бих бил много благодарен Аз лично ще кандидатствам тази година (2015) юни месец и просто съм любопитен дали има хора и дали приемат лесно или е трудно?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.