Jump to content
Българският форум за музиканти

Krovuel

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Krovuel

  1. Здравейте ! Песента , която представям е нещо доста различно от това , което съм записвал до момента . Надявам се ще ви хареса и ще да бъде разбрана ! Като стил почти нямам представа какъв е , но имали значение , музиката е важна , може би точно това стилово определяне води до доста дразги , които са съвсем излишни . Да определено музиката е много важна , би трябвало да сме адски щастливи хората от този форум и не само , че този вид изкуство съществува , че е реалност ! Музиката е живот, слушайте музика ! Музиката е въздух , тя е магия !! Хм , колко е тънка линията между тъмната и светлата страна , единствено от нас зависи коя ще изберем ! Бъдете добри хора и нека само хубави неща се случват на всички !!! Благодаря за вниманието ! Приятно слушане !
  2. Krovuel

    Innerhell

    Жалко че болшинството не може да я разбере . Всъщност както казват повечето " това не е музика " , хахахахаха . Много се радвам че в България съществуват хора които правят такава музика . Наистина пич , много яко . Много стойностен и лишен от всякакъв вид комерсиализъм материал .
  3. Здравейте ! След множество технически проблеми и перипетии , най-накрая , албумът „Сатанинска Литургия” е вече факт . Благодаря за търпението и разбирането на тези , които го имаха . Надявам се да останете доволни и да ви хареса . Големи благодарности и на Костадин „ Quake “ Рошински , който преди 4-ри години с голяма готовност си предостави култовата машина „ Boss GT 6” , без която звукът нямаше да е това , което е . Благодаря на всички , които са изказали мнение относно Кровуел и музиката му по една или друга причина . Албумът съдържа 17 песни : 1. Интро – Живот 2. Мрак 3. Мамон – Алчност 4. Буря 5. Велзевул – Чревоугодничество 6. Кровуел 7. Белфегор – Леност 8. Траур 9. Сатана – Гняв 10. Сатанинска Литургия 11. Левиатан – Завист 12. Нощта На Разкаянието 13. Луцифер – Горделивост 14. Изгубена Душа 15. Асмодий – Похот 16. Поклонник На Сатаната 17. Аутро – Смърт Стил - Sympho-Black Metal . Повтарям това е Black Metal . Нека тези които се чувстват християни не го теглят и без това няма да го разберат (просто нямат нужното ухо за целта ) . Кровуел и в частност Black Metal музиката е за тесен кръг от хора , хора които я разбират . В противен случаи се пускат мнения от типа : „олеееееееее това не е музика , оправи саунда на китарата , барабаните не се чуват , не се разбира какво се пее и т.н. „ . Не чувате , защото ухото не ви е достатъчно развито , за да може да възприеме този набор от звуци . Ориентирайте се към чалгата . Лесно смилаема и идеално би ви паснала на музикалният интелект . Мисля че съм повече от ясен . Благодаря . Айде да си ги спестим този път тези простотии . Продължавай те да си слушате шибаните бози и оставете Black Metal-a на хората , на които им е ясен . Разберете това е начин на живот - или се раждаш такъв , или не . Не се насилвайте . Няма смисъл . Още един пример , нещо като с чувството за ритъм - или го имаш , или го нямаш . Не се учи !!!!!!!! Приятно слушане и нека Сатаната се смили над нещастните ви християнски души !!!!! Кровуел (2009) - Сатанинска Литургия http://www.esnips.com/doc/a043faca-e8fe-4f...Liturgiq-Part-1 http://www.esnips.com/doc/127e25e8-5cbc-42...Liturgiq-Part-2 http://www.esnips.com/doc/3ff06757-ac79-4a...Liturgiq-Part-3
  4. http://www.esnips.com/doc/99f0d2c2-ca95-47...radinite-Na-Ada
  5. http://www.youtube.com/watch?v=T55nUaGc6P8...re=channel_page
  6. Надявам се да ви хареса и да споделите какво мислите. Ще ми е интересно да чуя мненията на хора които не слушат такъв стил,дори и на такива които изобщо не го понасят. Кровуел-Мъртви Ангели http://www.esnips.com/doc/587ca2cd-e362-48...l-Martvi-Angeli Приятно слушане. :) Поздрави.
  7. Благодаря много. Коригирах го и предполагам че вече всичко е ок. http://www.esnips.com/doc/5cad6f24-c36e-42...vuel-Palnolunie
  8. Хора, защо никои не казва че влачи. Бахти, само аз е слушам както трябва. Някои да ме открехне за какво става въпрос.Ще му бъда много благодарен.
  9. Една свежа, много свежа идея.По случай невероятната луна. Нека всички се чувстват поздравени. :rocker: :rocker: Кровуел-Пълнолуние http://www.esnips.com/doc/1b5e32d3-5fe3-49...vuel-Palnolunie :)
  10. Здравейте, на повечето едва ли ще се хареса, но все пак. Приятно слушане и нека всички подкрепя ме българската музика. Българската !!!!!!!!! Поздрави на всички. :thumbs_up:
  11. Пич евала. Много коравелка майна. :)
  12. МАЙНА!!!!!Май се обади доста неподготвен (препоръчвам ти Сашка Васева). Хайде малко по сериозно копеле. Виж как знаеш за сборището, но мисля че ако е от гробище ще е по вълнуващо. Поздрави пич.
  13. Благодаря ви за изказаното положително мнение. Изключително се радвам, че ви е харесало, което ме зарежда с ентусиазъм да творя и че има смисъл и че не го правя само за себе си. Не се притеснявайте и да критикувате, ако е точно и на място - действа градивно. Благодаря Ви!!!
  14. Здравейте! Предоставям на вашето внимание следния пасаж от една дълга песен (Кровуел - Денят на страшния съд - 14:45 мин.).Чуйте я и след това споделете вашето мнение. Ще се радвам да го направите. Знам, че в този форум се подвизават доста видни музикални критици без абсолютно никакво покритие. За някои хора този проект е добре познат, а други тепърва ще се запознават с него. Това, че качвам само малка част от песента, а не цялата, го правя с цел. По късно ще разберете защо в раздел „Търсят се музиканти!”. Ще бъде доста интересно, обещавам. Приятно слушане
  15. Благодаря че изказахте мнение.От тях човек разбира грешките си. Съвсем скоро ще е готов и вторият албум "Сатанинска Литургия" и с радост ще го споделя с вас. Специални благодарности на "adXok"!!!
  16. Здр. http://store2.data.bg/krovuel/MP3.htm Black Metal Надявам се да ви хареса.
  17. Здравейте. Преди няколко месеца си купих тези http://www.omnitronic.com/omn_artdetail.ph...11036720&lang=S колони и ги ползвам като монитори.Omnitronic C-60A Интересува ме дали някои има впечатления от тях и някой дали знае как се изчислява разположението на мониторите . Предварително благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.