Jump to content
Българският форум за музиканти

Джесус Гарчока

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Джесус Гарчока

  • Рожден ден 01/01/1999

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани,китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Стара Загора

Contact Methods

  • Skype
    vladi2580

Последни посетители

1106 профилни разглеждания

Джесус Гарчока's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Много благодаря за отговора! Разбрах те напълно!
  2. Здравейте! На кратко: set-up-нах си китарата в стандартен строй(standard tuning E). Намалих екшъна до минимума, мисля.. Когато преминах в строй C (drop C) започнаха да бръждят яко струните. Интересува ме това нормално ли е? И също, ако искам да свиря в друг строй (tuning) трябва ли да си set-up-вам китарата наново?
  3. Кремона акустична стийл стринг китара модел M10
  4. Здравейте! Доста късно включване, но все пак бях длъжен да ги похваля (Кремона и служителите). Страшно добро обслужване! Също и намерих именно това, което търсех - акустична китара с метални струни.
  5. Ами сега просто не ми стигат само барабаните , имам нужда и от друг инструмент и затова питам Иначе в момента съм барабанист на група и вероятно няма да си сменя ролята в скоро време. Все пак е добре да владея кажи-речи 2 инструмента и да допълня в бъдеще друга банда.
  6. Както каза маняка по-горе (kaiser), баса е ритъм инстpумент, затова ... нали... питам дали няма нещо общо с барабаните.. нали ?
  7. Да е, прякора ми е Джесус Гарчока
  8. Здравейте! Свиря на барабани от 1 година. И сега се чудя дали да не пробвам бас. Според вас лесно ли ще е, като се има предвид, че се упражнявам на акустична китара и горе-долу се справям?
  9. Здрасти! Търсим си вокал за група. Ако си заинтересован пиши на скайп vladi2580 , моля
  10. Здравейте! Искам да ви попитам тези барабани http://www.gemamusic.net/product/165/maxtone-mx-568a.html каква работа биха могли да ми свършат ? Мога ли да свиря на тях нещо или няма да издават почти никакъв звук ? Чинелите могат ли да се сменят в последствие, ако не ми харесат или реша, че искам да се чуват? Благодаря предварителнo!
  11. Здравейте! Искам да ви помоля за вашето мнение по конкретния модел барабани. http://www.musicworld.bg/bg/c_42/i_43455/PREMIER_DRUMZZZ_Stage_22_Rock_Kit_101_bundle.html Интересува ме дали биха имали добър звук за парите си и ако не какво бихте ми препоръчали
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.