Jump to content
Българският форум за музиканти

chukovi

новаци
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

chukovi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Във всяка аптека ли ги има и каква им е цената? Благодаря! Здрасти , ми да ти кажа не съм сигурна дали ги има във всяка аптека . Пробвай ако не в едната , то със сигурност в следващата може и да ги откриеш. Фосфор Хомакорд (на капки) - май беше около 10лв. - а Лимфолиозота (на хапчета) - е ако не се лъжа към 5 или 6 лв. Първото - се пие с малко водичка по 10 или 20 капки - преди пеене(служи един вид за загряване на гласните струни), а за второто - 2 хапченца под езика след пеене (един вид отпуска гласните струни). Държа да кажа че , тези хомеопатични лекарства не се употребяват редовно а само при остра нужда.
  2. Здравейте , търся инструментал на D2 - Аз и ти , ако някой има желание да помага. Лек и успешен ден на всички съфорумци.
  3. Относно хомеопатичните лекарства за глас , мога само да споделя че има едни капки - Fosfor homakort - които се пият преди пеене и хапчета които са за след пеене - Limfomiozot. Това е универсална рецепта , която ми е препоръчана от специалист - УНГ .
  4. Здравейте , случайно да ви се намира някой singback или midi на: Подуене Блус Бенд или на Старите муцуни .
  5. Am - I - Evil - Относно учител по китара за Бургазлии - има едно момче викат му Херо , май Херувим се казваше. Мнооооооооого яко свири. Не му пазя телефона , но ако се сещаш кой е , потърси него за уроци по китара. Много е талантлив и мисля че може да ти помогне.
  6. chukovi

    ФУКНЯ

    Благодарско.
  7. Както вече казах , приемам всекви критики ...... Все пак си си направил труда да го чуеш , и това е нещо. Благодаря за преценката ти.
  8. chukovi

    ФУКНЯ

    Линка е работещ ,там кадето пише безплатен трафик има синьо поле - кликаш на вземи , ще ти изпише 4 цифрен код ,пишеш го и теглиш. Някой не разбрал от форума преди няколко дни , и ме обвини че искам да ви набутам с 2.40лв. Няма такова нещо , просто исках да чуете и да си кажете мнението относно трудът ми и тоя на колегите ми. Все пак ме интересува какво мислите по вапроса. Та това е. М/у другото регистрацията е на мажо ми - та за това пише китара - аз съм от вокалистите. И много се кефя като влизам във форумчето , щото е много готино. И разбира се , всички вие сте супер - защото си помагате. Ако мога и аз да помогна с нещо на драго сърце. Имам доста неща за пеене и всекви стилове. Само ми пишете какво ви трябва. Чао от мен на всички вокалисти.
  9. Caruso , не е нужно да ми се извиняваш. Чуй последното парче дето съм дала линк и си кажи мнението. Приемам критики. Пък може и на някой да вземе да му хареса.
  10. ОК разбирам . Бе брато , аз как тегля всеки ден по нещичко от там? И за това ти казах че е free. Освен някой от моето семейство да се е регистрирал , иначе нямам никакво обяснение, Не желая да набутвам никого от форума с 2.40 или с каквато и да е било сума. Напротив - Бих помогнала на всеки , с каквото мога.
  11. Поздрав за Caruso с най добри пожелания. Без 2.40 , съвсем free. http://4storing.com/gvu2k/bba62423df75b9c9...e94eeb7db9.html Задачка , закачка - Познай кой е човека .
  12. chukovi

    ФУКНЯ

    ^Здрасти , не те разбрах. Какво да му гледам на линка , трудът си е мой и на колегите ми. Или нямам право да пускам линкове във форума.Ако е така. Наистина много съжалявам , простете ми. Наистина sorry. С уважение към всички от форума.
  13. Хм,подозирам лека ирония , поправи ме ако греша. Само едно ще ти кажа човека е на супер ниво и пее почти всички стилове. Рядко се намират певци с толкова различни бленди на гласа. Аз съм за Зари 100%. Тоест Светльо де , ние така си го знаем.
  14. Ето и нещо от мен като комент. : Който не го харесва Светльо или както ние си го знаем Зарю , да не го гледа и слуша. Аз лично много се кефя че той спечели , щото го заслужаваше . Радвам се за него, това му беше дългогодишна мечта.Да успее в Шоубизнеса. Няколко години работих с него и с неговия композитор и аранжор Весо Калчев, за мен бе 100% удоволствие. Ето и нещичко което сме пяли заедно , преди време. http://4storing.com/8a4sg/38d26c483fa0db1d...f24cfb791d.html
  15. chukovi

    Karaoke

    Здрасти , мога да помогна с некое друго караоке , но бъди по - точен какво ти трябва.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.